27 / 04 / 2024

Ared Modern Konut Yapı İnşaat nerede

Ared Modern Konut Yapı İnşaat nerede

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barkın Aykanat tarafından kuruldu. 

Betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Asrın felaketi şeklinde bilinen deprem sonrasında sık sık gündeme gelen prefabrik evler, modern konut ihtiyaçlarına da çözüm sunuyor. Peki betonarme ve prefabrik evlerin farkları nelerdir?

Bozkurt 2,5 yılda yeniden inşa edildi! TOKİ 5 bölgede 651 modern konut yaptı!

Ezine Çayı'nın taşmasının ardından can kayıpları ve büyük hasarın meydana geldiği Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde selin izleri yaklaşık 2,5 senede büyük oranda silindi. Bölgede TOKİ aracılığıyla 651 modern konut inşa edildi.

Elazığ'da 20 bin 118 modern konut inşa ediliyor!

Elazığ'da geçen yol meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden depremzedeler için yapılan 20 bin 118 modern konutun inşası devam ediyor.

Ataşehir Modern'de satışlar başlıyor!

TMSF, Ataşehir Modern Konut Projesi ile ilgili olarak, daha önce TMSF (Fon) ile inşaatı ilk üstlenen yüklenici firma arasında imzalanan "Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi Sözleşmesi”nin feshine ilişkin bazı medya kuruluşlarında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisleri 2022'de teslim!

“Ataşehir Modern Projesi A, B, C Blok konut, işyeri sosyal tesisler inşaatı” Mustafa Ekşi-İlkyapı İnşaat ortaklığında yapılacak... 

Modern yaşam alanlarına Emlak Konut imzası!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 65 yıllık yolculuğu boyunca modern yaşam alanları inşa etmekle kalmadı, Türkiye’nin iki büyük ilinde, bugün biri ilçe olmuş üç büyük semtin temelini attı...

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barkın Aykanat tarafından kuruldu. 

Bursa Teferrüç'e 344 modern konut!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinden bahsetti. Proje kapsamında 344 modern konutun yer alacak.

Ankara Mamak'ta her yıl 4 bin gecekondu yıkılıyor!

Halen 23 bin gecekondunun bulunduğu Mamak’ta her yıl 4 bin gecekondu, yaklaşık 300 metruk bina yıkılıyor. Yerlerine ise belediye-TOKİ işbirliğinde binlerce modern konut inşa ediliyor.

Sinpaş Modern, Bursa'nın en büyük konut projesi olacak!

Sinpaş GYO’nun Bursa’da hayata geçirdiği bin 446 konutlu Modern projesi kentin en büyük konut projesi olma özelliğini taşıyor. Projede 2 bin 300 metre koşu ve yürüyüş parkuru ile 26 bin metrekare gölet bulunuyor.

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm ne durumda?

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde, kentsel dönüşüm hızla ilerlemeye devam ediyor. Karşıyaka'nın Cumhuriyet Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi kapsamında 102 bina yıkılacak yerine 250 yeni modern konut inşa edilecek.

Burgbau Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Burgbau Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Hasan Serdar Tomurcu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Kadıköy, Göztepe Mahallesi'nde kuruldu.

TOKİ Nevşehir Kentsel Dönüşüm Projesi 2018'de tamamlanacak!

Nevşehir Kalesi ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan 3 bin 773 modern konut ve diğer sosyal donatı alanlarıyla Mehmet Akif Ersoy mahallesi , gelişen ve büyüyen şehrin en gözde merkezi haline geldi..

Ared Modern Konut Yapı İnşaat nerede Haberi

Ared Modern Konut Yapı İnşaat nerede

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Barkın Aykanat tarafından kuruldu. 

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi konusu:
1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Ared Modern Konut Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres: Altunizade Mah.Kısıklı Cad. Sarkuysan-Ak İş Merk.No:4 B/3 Üsküdar