28 / 03 / 2024

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları!

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları 160 bin liradan başlayarak değişiyor. Areon Boğaziçi Evleri Bodrum'da teslimler 2018 yılı sonunda gerçekleştiriliyor...

Palmiye Boğaziçi Evleri'nde 11.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Palmiye Boğaziçi Evleri'ndeki villa icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu villa için 11 milyon 500 bin TL bedel isteniyor.

Boğaziçi Kandilli Evleri'nde 3.1 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, Rasathane Cadddesi üzerinde yer alan Boğaziçi Kandilli Evleri'nde bahçeli villa 3 milyon 100 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Areon Boğaziçi Evleri ödeme şekli!

Areon Boğaziçi Konutları Muğla Bodrum'da Areon Yapı imzasıyla yükseliyor. Projede farklı ödeme seçenekleri sunuluyor...

Areon Boğaziçi 2017 konut fiyatları!

Areon Yapı imzası taşıyan Areon Boğaziçi Evleri projesi Muğla Bodrum'da hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 165 bin TL'den başlıyor...

Areon Boğaziçi Evleri'nde fiyatlar 165 bin TL'den başlıyor!

Areon Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçirilen Areon Boğaziçi Evleri'nde dairelerin fiyatları 165 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde yılbaşına özel kampanya!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri için hazırladığı bol alternatifli kampanyasıyla yeni yıla Bodrum’da yazlık sahibi olarak girmek isteyenlere büyük bir fırsat sunuyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26'sı satıldı!

Areon Yapı’nın Bodrum’daki 16. projesi olan ve Eylül ayında inşaatına başlanan Areon Boğaziçi Evleri’nin yüzde 26’sı satıldı.

Areon Boğaziçi Evleri'nde yedi seçenekli kampanya!

Yedi farklı ödeme seçeneğinden oluşan yeni kampanya kapsamında, Areon Boğaziçi Evleri'nde peşin alımlara özel fiyatların yanı sıra, 120 ay ve 30 ay vade için sunulan üç farklı ödeme seçeneği yatırımcıların ve yazlık sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor.

Areon Boğaziçi Evleri projesinde inşaat başladı!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan için 23 Eylül Cuma günü gerçekleştirdiği temel atma töreniyle inşaata start verdi.

Areon Boğaziçi Evleri’nde peşinatsız 120 ay taksit imkanı!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde Kurban Bayramı kampanyası!

Bugüne kadar 1.800 konutla Bodrum’a imzasını atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi Areon Boğaziçi Evleri’ndeki avantajlı fiyat ve ödeme kampanyasını Kurban Bayramı’nda da devam ettiriyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatı Eylül'de başlıyor!

Bodrum’da bugüne kadar 1.800 konuta imza atan Areon Yapı, bölgedeki 16. projesi olan Areon Boğaziçi Evleri’nin inşaatına Eylül ayında başlıyor.

Areon Boğaziçi Evleri’nde 950 TL’den başlayan taksitlerle!

Areon Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Süha Yılmaz: “Bodrum’da satın alınan konutlar aynı yıl içinde prim yapar. Bu nedenle Bodrum’dan yazlık satın alanlar her daim kazançlı çıkar“ diyor.

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları Haberi

Areon Boğaziçi Evleri Bodrum fiyatları

Areon Yapı tarafından Bodrum'da inşa edilen Areon Boğaziçi Evleri projesi toplamda 73 blokta 364 adet konuttan meydana geliyor. 


1+1 ve 2+1 dubleks daire seçeneklerinin yer aldığı Areon Boğaziçi Evleri projesinin 38 bin metrekaresi yeşil alan ve rekreasyon alanı olarak tasarlandı. 


Areon Boğaziçi Evleri'nde ; açık, kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, güneşlenme terası, vitamin bar, havuz bar, oyun salonu, restoran, bilardo masaları, spor salonu, yürüyüş-koşu parkuru, mini golf alanı, açık aletli spor alanı, çocuk parkı, 10 dönümlük koru, mangal –piknik bölümü, sauna, market, park alanları gibi çeşitli sosyal donatılar yer alıyor.


Bodrum Areon Boğaziçi Evleri projesinde 120 ay vade peşinatsız, 120 ay vade yüzde 50 peşin ödemeli, 30 ay vade teslim ödemeli, 30 ay vade yüzde 25 peşin ödemeli olarak çeşitli ödeme...