28 / 03 / 2024

Arif Kerem Göğüş özgeçmiş

Arif Kerem Göğüş özgeçmiş

2005 yılında Göğüş Yapı’yı kurarak inşaat sektörüne giren Arif Kerem Göğüş kimdir? Arif Kerem Göğüş'ün eğitim ve iş hayatı ile merak ettikleriniz ve Göğüş Yapı projeleri bu haberde...

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portagri İnovatif Teknolojik Sistemler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Arıgün ve Ömer Şalcı tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.

Kızılay Başkanı Kerem Kınık istifa etti! Bakın arkasında yatan sebep ne?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık, son dönemde tartışmalara neden olan kan ve çadır satışı konularında gelen eleştirilerin ardından 14 Mayıs seçimlerine sadece iki gün kala istifasını açıkladı.

Kerem Bürsin'den 50 milyon TL'lik dev yatırım! Malikane satın aldı

Ünlüler zaman zaman yaptıkları yatırımlarla gündeme geliyor. Bir çok oyuncu gayrimenkule yatırım yapıyor. Bu isimler arasına Kerem Bürsin de katıldı. Yakışıklı oyuncu, Beykoz Konakları'nda 50 milyon TL'ye muhteşem bir malikane satın aldı. İşte detaylar...

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Muhammet Burak Tar ve Ali Kerem Tar ortaklığında kuruldu.

Jade Mücella Elles ve Kerem Göğüş gayrimenkul dolandırıcılığı suçundan beraat etti!

Wilma Elles ile eski eşi Arif Kerem Göğüş'ün dolandırıcılık davasında mahkeme beraatleri yönünde kararı aldı. 

Kentsel dönüşümde nelere dikkat edilmeli?

Ülke genelinde hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleriyle adından söz ettiren Sedimega İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Kerem Güney Avcı, kentsel dönüşümde olması gerekenleri anlattı. 

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı davayı kazandı!

Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisiyle tanınan Wilma Elles, Kerem Göğüş’e açtığı nafaka davasını kazandı...

Sedimega İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

Sedimega İnşaat, 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin vurduğu ve Kovid-19 sebebiyle yapı tercihlerinde değişimlerin yaşandığı İzmir'de yatırım değeri yüksek projeleri hayata geçiriyor. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, yeni projelerini açıkladı.

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Amal ve Kerem Amal ortaklığında kuruldu.

Arif Kerem Göğüş özgeçmiş Haberi

Arif Kerem Göğüş özgeçmiş

Arif Kerem Göğüş kimdir?

Arif Kerem Göğüş, 1980 yılı Ankara doğumlu. Arif Kerem Göğüş bugün, Göğüş Yapı Yönetim Kurulu Başkanı.


Kıbrıs Yakın Doğu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitim gördükten sonra Atılım Üniversitesi’ne geçen Arif Kerem Göğüş, 2005 yılında Göğüş Yapı Sanayi kurdu.  


Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan A. Kerem Göğüş, 2008 yılında Trend Residence sistemini hayata geçirdi.


Ankara doğumlu olan Arif Kerem Göğüş, 2005 yılında Göğüş Yapı’yı kurarak inşaat sektörüne girdi. 2008 yılında ise Trend adı ile birçok rezidans projesini hayata geçirdi.


Trend Residence projesi ile Avrupa’da 8 ödüle sahip olan Arif Kerem Göğüş, 2011’de YÖK tarafından 3 milyon 800 bin öğrencinin oylamasıyla Yılın En başarılı genç İş Adamı, 2012’de Dünya Tüketici Akademisi Yılın En Başarılı İş Adamı, 2012’de Göğüş...