25 / 04 / 2024

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

BMW’nin tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1 gösterimi, Kerem Giriş’in otomobilden esinlenerek tasarladığı ‘Dream Away’ adlı tasarımı ile CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı’nda gerçekleşiyor.



Borusan Otomotiv'in Türkiye distribütörü olduğu BMW, tamamen elektrikli kompakt SAV modeli Yeni BMW iX1'i CI Bloom Çağdaş Sanat Fuarı'nda görücüye çıkarıyor. Fuarın bu yılki katılımcılarından biri olan BMW Türkiye, Kerem Giriş'in "Dream Away" adlı tasarımıyla özelleştirilmiş Yeni BMW iX1 standına ev sahipliği yapıyor.

Tamamen elektrikli yeni BMW iX1 CI Bloom görücüye çıkıyor!

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu'nda düzenlenen CI Bloom, 1-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleşiyor ve Türkiye çağdaş sanatını merkezine alıyor. Bu yıl fuara özgün olarak tasarlanan Yeni BMW iX1, tamamen elektrikli kompakt SAV modeliyle sergileniyor. Art On İstanbul sanatçılarından Kerem Giriş'in özel cam tasarımı olan "Dream Away" ile birleşen Yeni BMW iX1, doğadan gelenin doğaya gideceği mottosundan yola çıkarak, şehir dinamizmi ve özgürleşme temasıyla bir enstalasyon oluşturuyor.

 


Geri Dön