17 / 04 / 2024

Arıkan Yapı Parkcity evleri

Arıkan Yapı Parkcity evleri

Arıkan Yapı, Parkway Alışveriş Merkezi'nden sonra Parkcity projesiyle İstanbul'un en ucuz konut projesini satışa çıkardı. 97 metrekare konut 85 bin YTL.

Koray Arıkan kimdir? Koray Arıkan ne iş yapıyor?

Koray Arıkan  kimdir? Koray Arıkan'ın eğitim durumu nedir? Koray Arıkan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Koray Arıkan'ın kim olduğu ve Koray Arıkan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İlkay Arıkan kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

EGS Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi İlkay Arıkan kimdir? Kaç yaşında? İlkay Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İlkay Arıkan'ın eğitim hayatı nasıldı?

Naci Görür Bingöl’ü uyarmıştı! Belediye başkanı yapı stokunu açıkladı: Eksikler var!

Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş depreminden sonra Bingöl- Karlıova depremi için uyarı yapmıştı. Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, bu açıklamaların ardından, şehirdeki yapı stoku ile ilgili konuştu. İşte o açıklamalar...

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Arı Group Yapı Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Yavuz tarafından kuruldu.

Habip Arıkan kimdir?

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Habip Arıkan kimdir? İşte Habip Arıkan'ın biyografisi...

Habip Arıkan'dan Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi kitabı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan'ın 'Gelir Paylaşımlı İnşaat Sözleşmesi' kitabı çıktı.

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'tan ayrıldı!

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapan Özlem Nazlı Arıkan, 3 Ocak 2022 tarihinden itibaren görevinden ayrıldı.

Enis Arıkan taş ev arayışında!

Son olarak Camdaki Kız dizisiyle izleyicilerin beğenisini toplayan Enis Arıkan Ayvalık veya Cunda'dan taş ev almak için kolları sıvadı.

Özlem Nazlı Arıkan kimdir? 

Tek-Art İnşaat Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi Özlem Nazlı Arıkan kimdir? Özlem Nazlı Arıkan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özlem Nazlı Arıkan'ın biyografisi...

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat Kurumsal Yönetim Üyesi oldu!

Özlem Nazlı Arıkan, Tek-Art İnşaat'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Üyesi olarak atandı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıl Yapı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Gül tarafından kuruldu.

Arıkan Yapı Parkcity evleri Haberi

Arıkan Yapı Parkcity evleri

Parkcity'de 8 blok, 383 daire, bölgenin ilk ve tek ofis plazası olan Parkoffice ve yol boyunca dizili bağımsız 41 mağazanın yer aldığı Parkshops bulunuyor. 

Esenkent'te, TEM'e 1 kilometre uzaklıkta, D100 karayoluna 5 km, havaalanına 22 km, Levent'e ise 42 km uzaklıkta bulunan Parkcity, alışveriş merkezlerinden, eğitim merkezlerine kadar tüm ihtiyaçlara cevap verecek yerlere yürüme mesafesinde konumlandırıldı.

Sitelerin en büyük sorunlarından biri olan otopark ile ilgili olarak ise Parkcity'de 383 daire için 28 bin metrekare büyüklüğünde 2 kat kapalı otopark bulunuyor. Dairelere direk ulaşım imkanın sağlandığı bu otoparklar sayesinde yüzeyde araç trafiği sorunu çözümlendi. 24 saat CCTV güvenlik sisteminin çalıştığı Parkcity'de her ayrıntı düşünüldü. Çocuk oyun...