19 / 04 / 2024

ariston evo serisi

ariston evo serisi

Ariston’un tasarladığı EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Ariston EVO kombileri, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor...

Ariston X Kombi Serisi görücüye çıktı!

Isıtma sektörünün lider markası Ariston, akıllı telefonlara ücretsiz yüklenecek “ARISTON NET” uygulamasıyla yönetilen Yeni X Kombi Serisi’ni basın toplantısı ile tanıttı.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor!

Doğal görünümünün yanı sıra parlaklığı ile hacimli mekanlar yaratmanıza imkan veren Stream, yüzey dokusu sayesinde mermer estetiğini seramiğin dayanıklılığı ile buluşturuyor.Graniser Stream serisi ile mermer hissi yaratıyor.

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor!

Kale Idea Smart Yıkama serisi hayatı kolaylaştırıyor. Seramik sağlık gereçleri sektörünün akılcı çözümler üreten deneyimli markası Kale, çevre dostu yeni serisi ‘Idea SmartYıkama Klozet’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Ege Seramik Brisa serisi ile daha şık mekanlar!

Ege Seramik, portföyünde yer alan mermer, ahşap, modern ve klasik görünümlü serileri ile yaşam alanlarınızdaki seramikleri belirlemeye devam ediyor. risa serisi özgün tasarımı ile şık mekanların keşfedilmesine yardımcı oluyor.

Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor!

Elektrik anahtarı ve prizlere yüksek teknolojiyi estetikle yorumlayarak yansıtan marka Thea, Neva Serisi ile yaşam alanlarına bambaşka bir ışık taşıyor. Viko Thea Neva serisi ile hayata ışık katıyor.

Kale Zen serisi ile banyolarda huzurlu bir atmosfer yaratıyor!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleri ile tüketicilerin beğenisine hitap eden Kale, suyun huzur veren gücünü ve Uzakdoğu’nun dingin atmosferini ‘Zen’ serisi ile banyolara getiriyor.

Kule Evo iş ve özel hayatı bir arada sunuyor!

YENİ hayatlarına başlayanları, yeni yaşam alanlarına davet eden Kule Evo, iş ve özel hayatı tek çatı altında yürütebilmenin kolaylığını da sunuyor. Projede 39 dükkandan oluşan AVM de yer alıyor...

Ariston Thermo Cares Premium'u tanıttı!

Ariston Thermo’nun yeni ürünü CARES PREMIUM’un devam eden lansmanlarında bu seferki durak Samsun oldu. 100’den fazla bayinin katıldığı Samsun lansmanında bayilere genel ve teknik bilgiler verildi.

ACO Passavant serisi ile yangın riskini düşürüyor!

ACO, yapılardaki yangınlara karşı drenaj sistemlerinin hem daha dayanıklı olması, hem de zehirli dumanın oluşturduğu tehdide karşı geliştirdiği ‘Passavant Serisi’ zemin süzgeçleri ile potansiyel yangın riskini düşürüyor.

Kale’den banyonuzun ‘inci’si olmaya aday armatür serisi: Perla!

Seramik sağlık gereçleri sektörünün deneyimli markası Kale, yumuşak hatlarıyla sade bir görüntüye sahip ‘Perla’ ile banyonuzun ‘inci’si olmaya aday bir armatür serisi sunuyor. ‘Perla’ serisi, yüzde 40 oranında su tasarrufu sağlıyor.

Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor!

Banyo ürünleri sektörünün deneyimli markası Kale, özgün tasarım anlayışını simgeleyen ödüllü serisi ‘Beyaz Saray’ ile tüketicilere şık ve kullanışlı bir banyo deneyimi sunuyor. Kale Beyaz Saray serisi ile banyolarda yaşam konforunu artırıyor.

Ariston, Şerifali'deki yeni merkezine taşındı!

Eğitim merkezi ve tüm ürünlerin sergilendiği showroom´un da bulunduğu yeni binasına taşınan Ariston Thermo, hem müşterilerine hem de bayi ve servislere daha geniş alanda maksimum kalitede hizmet verecek.

ariston evo serisi Haberi

ariston evo serisi


Ariston EVO kombileri, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor.


Ariston’un tasarladığı EVO serisi kombiler, tasarruflu ve çevreci yönleriyle fark yaratıyor. Enerji tasarrufu ve çevreci yönleriyle öne çıkan EVO serisi kombiler, yenilenebilir enerji kullanan diğer ısıtma, soğutma ürünleri ve sistem elemanları ile doğrudan entegre olabiliyor.


Yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor


“EVO” kombiler, standart iki yıldız bir kombi ile karşılaştırıldığında yüzde 35’e varan enerji tasarrufu sağlıyor. Ayrıca havaya salınan NOx (nitrik oksit ve nitrik dioksit gazlarının toplam yoğunluğu) ve karbondioksit parçacıklarında da yüzde 75’lik bir azalma ile çevreyi koruyor.


Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu amacıyla tasarlanan “EVO” kombiler, 1:10 modülasyon oranı ile 35 kW ile 2,4  kW arasında enerji ile en verimli çalışma düzeyini sağlıyor. Bu sayede...