28 / 03 / 2024

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Kimin

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Kimin

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arsa Dermenlı ve Babajıde Paou Olumoımu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qımamalraeda Propertıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Mtanous ve Saeed M.O.A. Alsalamı ortaklığında kuruldu.

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Unıque Propertıes Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Naser Davud tarafından kuruldu.

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Arsa Dermenlı ve Babajıde Paou Olumoımu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konut alırken kazanmak isteyen Cityscape Turkey’e koştu!

Cityscape’in Türkiye’deki ilk fuarı, başarılı başlangıcı ile Türkiye gayrimenkul sektörüne hareketlilik getirdi. Cityscape Turkey’in sunduğu benzersiz fırsatlardan yararlanmak için gelen konut alıcılarının yoğunluğu da dikkat çekti.

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Golden Tulips Kartal'da Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim!

İstanbul Kartal'da inşa edilen Golden Tulips Kartal projesinde Cityscape Turkey'e özel yüzde 16 indirim imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Cityscape Turkey’de gösteri değil, satış var!

Küresel anlamda gayrimenkul sektörünün en prestijli fuarlarından Cityscape, Türkiye’ye geldi. 26 Mart’a kadar açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden bin 500 yabancı olmak üzere 3 bin 300 kişi ön kayıt yaptırdı.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

Cityscape Turkey’e bireysel yatırımcılar ve konut alıcılarından yoğun ilgi!

Cityscape Turkey’e özel avantajlar ve lansmanlar nedeniyle, bireysel yatırımcılar ve konut alıcıları da fuara büyük ilgi gösteriyor. Türkiye gayrimenkul oyuncuları, konut alıcıları ve gayrimenkul yatırımcıları ile Cityscape Turkey’de buluşuyor.

Piyalepaşa İstanbul projesi Cityscape Turkey’de görücüye çıktı!

Beyoğlu’nun merkezinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul, Türkiye’de ilk kez düzenlenen gayrimenkul sektörünün en önemli organizasyonlarından Cityscape Turkey'de yatırımcılarla bir araya geldi.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Kimin Haberi

Arkland Propertıes Turkey İnşaat Kimin


Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Arsa Dermenlı ve Babajıde Paou Olumoımu ortaklığında kuruldu.


Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Arkland Propertıes Turkey İnşaat Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Adres; Zafer Mah.Haramidere Yolu Cd.No:28 C/122...