26 / 04 / 2024

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

AVM'ciler kiracıların taleplerini dikkate alacak!

M1 Adana Alışveriş Merkezi, European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödül aldı. Ödül töreninde konuşan Fiba Commercial PropertıeS CEO'su Yurdaer Kahraman, AVM yatırımlarında kiracıların taleplerini dikkate alacaklarını söyledi.



M1  Adana  Alışveriş Merkezi European Property Awards 2018-2019 ‘Retail Development’ kategorisinde ödüle layık görüldü. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, M1 Adana Alışveriş Merkezi ödülünü Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Genel Müdürü ve Asya Bölge Müdürü Gündüz Bayer ve Fiba Commercial PropertıeS CEO Yurdaer Kahraman aldı.

''Değişime odaklanacağız''

Gündüz Bayer, “Gelecekte her şey, mevcutta olanın üzerine inşa edilecek. Bütün alışveriş merkezleri, zamanın dinamiklerine uygun hareket edebilmek için değişime ayak uydurmak, konseptlerini ve mağaza karmalarını buna göre yenilemek isteyecek. Başarının sürdürülebilir olmasını garantilemek, sadece değişime odaklanarak sağlanabilir” diye konuştu.

''Kiracıların talepleri dinlenecek''

2017 yılında gerçekleştirilen renovasyon ve büyüme projesiyle ilgili konuşan Yurdaer Kahraman, ise “Yurt içi ve yurt dışındaki yatırımlarımızı yönetirken ilk başta o bölge halkının, kiracılarımızın ve ekibimizin talep ve isteklerini dinlemeye özen gösteririz. Yaptığımız yatırımların, o coğrafya ve bölge halkına sunduğu değeri daha da arttırması için çalışırız. Bu anlamda projelerimizi yenileme çalışmalarına tabii tutarak mevcut talep ve ihtiyaçları karşılamaya odaklanırız. Bu bakış açısıyla gerçekleştirdiğimiz yenileme ve büyütme projesi sonrası M1 Adana AVM bölgenin önemli çekim merkezlerinden biri haline geldi. Prestij ve mükemmelliğin simgesi Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde böylesine anlamlı bir başarı elde ettiğimiz için mutluyuz” dedi. 


Geri Dön