25 / 04 / 2024

TSKB GYO'nun AVM'lerinde kiracıların faaliyetleri durdu!

TSKB GYO'nun AVM'lerinde kiracıların faaliyetleri durdu!

TSKB GYO, Alışveriş Merkezi ve Otel çalışanlarını, ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem aldı. AVM içerisinde bulunan kiracıların önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurdu. 



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) koronavirüs salgını sürecinin şirket faaliyetlerine etkisi hakkında açıklama yayınladı.

TSKB GYO, Alışveriş Merkezi ve Otel çalışanlarını, ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem aldı. Bu kapsamda AVM içerisinde bulunan kiracıların önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurdu. 

TSKB GYO KAP açıklaması:
Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) küresel salgını nedeniyle, kamu sağlığının korunması kapsamında çeşitli önlemler alınmış ve alınmaya devam etmektedir. TSKB GYO, portföyünde bulunan Alışveriş Merkezi ve Otel çalışanlarını, ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem almış bulunmaktadır. AVM içerisinde bulunan kiracıların önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurmuştur. Ancak birkaç mağaza 12:00-20:00 saatleri arasında hizmet vermeye devam etmektedir. Turizm sektörünü de etkisi altına alan Koronavirüs salgını sebebi ile Otelin doluluk oranları bir miktar düşmüş olsa da halihazırda faaliyetlerine devam etmektedir. 


Geri Dön