19 / 04 / 2024

TSKB GYO kiracıları

TSKB GYO kiracıları

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

Pendorya AVM'da Mayıs ayı kiraları alınmayacak!

TSKB GYO portföyünde yer alan ve kısmen kiracıların faaliyete geçmeye başladığı Pendorya Alışveriş merkezinde, kiracılardan Mayıs 2020 dönemine ilişkin kira bedeli alınmaması kararlaştırıldı. 

TSKB GYO, Pendorya AVM'deki mağazalardan kira almayacak!

TSKB GYO, Pendorya AVM'de bulunan ve koronavirüs nedeniyle faaliyetlerini durduran mağazalardan martta kapalı oldukları süre ve nisan ayı için kira bedeli almayacağını açıkladı.

TSKB GYO'nun AVM'lerinde kiracıların faaliyetleri durdu!

TSKB GYO, Alışveriş Merkezi ve Otel çalışanlarını, ziyaretçilerini ve kiracılarını kapsayan bir dizi önlem aldı. AVM içerisinde bulunan kiracıların önemli bir kısmı faaliyetlerini durdurdu. 

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

TSKB GYO 2021'de 1.7 milyon TL'lik kira sözleşmesi imzaladı!

TSKB GYO'nun kamuya açıklanan son finansal tablolarında yer alan aktif toplamının yüzde 2'sini geçmeyen satış ve kiralama işlemleri kapsamında; 2021 yılı içerisinde mevcut ve yeni kiracılarla yıllık toplam (KDV hariç) 1 milyon 772 bin 788 TL tutarında kiralama sözleşmesi imzaladı. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 pandemi iskontosu!

Panora GYO 2021 yılı Kasım ayı pandemi dönemi için geçerli olmak üzere; kiracılarının aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'e varan muhtelif oranlarda pandemi iskontosu uygulayacak. 

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 15 indirim!

Panora GYO eczane, banka vb. hizmet veren işletmeler hariç, mağaza ve kiosk alanı kiracılarına Ekim 2021 için yüzde 29'luk iskontoların sürdürülmesine, aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15 pandemi iskontosu uygulanmasına karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 20 indirim!

Panora GYO, kiracılarına finansal destekte bulunmak amacıyla, pandemi öncesi yüzde 29'a varan iskontoların devam etmesine, kira bedellerinde yüzde 20'ye iskonto uygulanmasına ve kira bedelinin kira sözleşmesiyle belirlenen hasılat oranı üzerinden tahsil edilmesine karar verdi.

Panora GYO'dan kiracılarına yüzde 29 indirim!

Panora GYO, kalıcı normalleşmeye geçiş sürecinde, bünyesinde faaliyette bulunan kiracılarına finansal açıdan destek olmak amacıyla desteklerini sürdürme kararı aldı.

TSKB GYO sermaye artırımından elde edeceği fonla borçlarını kapatacak!

TSKB GYO Yönetim Kurulunca 2 Temmuz tarihinde kabul edilen, Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-Kurul 128.1 sayılı Pay Tebliği'nin 33'üncü maddesi kapsamında hazırlanan 'Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Amacına İlişkin Rapor' yayınlandı. 

Panora GYO kiracılarına yüzde 50 iskonto uygulayacak!

Panora GYO'nun bünyesinde yer alan kiracılarına aylık veya aylık asgari kira bedellerine yüzde 15'den yüzde 50'ye varan muhtelif oranlarda ilave pandemi iskontosu uygulanmasına karar verildi.

Akiş GYO Haziran ayına özel kiracılarına destek verecek!  

Akiş GYO, AVM kiracılarına Haziran ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanacak.

Akiş GYO, AVM kiracılarına kira desteği sağlayacak!

Akiş GYO'nun Akbatı ve Akasya AVM'lerindeki kiracılarına Mayıs ayı kira ödemelerine yönelik olarak yalnızca bu ayla sınırlı kalmak üzere, ciro düşüşü ve çeşitli kriterlere bağlı olacak şekilde kira desteği sağlanmasına karar verildi.

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'deki kiracılarından kira almayacak!

Doğuş GYO, Gebze Center AVM'de faaliyetlerini durduran kiracılarından kapalı kaldığı dönemlere istinaden kira alınmamasına karar verdi. 

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Panora GYO'dan kiracılarına Mart ayı desteği!

Panora GYO'nun bünyesinde faaliyet gösteren kiracılarına 2021 yılı Mart ayı pandemi dönemine özel kira desteği verecek. 

TSKB GYO kiracıları Haberi

TSKB GYO kiracıları

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  (GYO) şirket portföyünde yer alan AVM hakkında açıklama yaptı. 

TSKB GYO'nun portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarına desteklenmesini teminen; Koronavirüs salgını kapsamında hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulaması, yeme içme sektöründeki kiracıların yalnızca paket servis ya da gel al hizmeti verecek şekilde sınırlandırılması, sinema ve oyun alanlarının kapalı tutulması, AVM'nin hafta içi saat 20:00'de kapanması gibi sebeplerle, Ocak-Mart 2021 döneminde ziyaretçi sayıları ve kiracıların performansları da dikkate alınmak suretiyle asgari kira bedellerinde her bir kiracı özelinde performans değerlendirmesi de yapılarak, kira bedellerinde indirim uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususunda Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı.

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz portföyünde yer alan Alışveriş Merkezinde faaliyet gösteren kiracılarımızın desteklenmesini teminen; Koronavirüs salgını kapsamında hafta...