19 / 04 / 2024

Pendorya AVM'da Mayıs ayı kiraları alınmayacak!

Pendorya AVM'da Mayıs ayı kiraları alınmayacak!

TSKB GYO portföyünde yer alan ve kısmen kiracıların faaliyete geçmeye başladığı Pendorya Alışveriş merkezinde, kiracılardan Mayıs 2020 dönemine ilişkin kira bedeli alınmaması kararlaştırıldı. 



TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket Portföyünde yer alan AVM hakkında açıklama yaptı. 

TSKB GYO portföyünde yer alan ve kısmen kiracıların faaliyete geçmeye başladığı Pendorya Alışveriş merkezinde, Şirket Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek koşullar çerçevesinde kiracılardan Mayıs 2020 dönemine ilişkin kira bedeli alınmamasına karar verildi.

TSKB GYO'nun KAP açıklaması:
Koronavirüs salgını ile ilgili ülkemizde yaşanan gelişmeler ve kamu otoritelerinin alınan tedbirlerin etkilerinin görülmeye başlandığına ilişkin duyuruları ile Cumhurbaşkanlığı'nın 11 Mayıs 2020 tarihi itibariyle alışveriş merkezlerinin kısmi olarak açılabileceği yönündeki açıklaması çerçevesinde;

Şirketimiz portföyünde yer alan ve kısmen kiracıların faaliyete geçmeye başladığı Pendorya Alışveriş merkezinde, Şirket Genel Müdürlüğü tarafından belirlenecek koşullar çerçevesinde kiracılardan Mayıs 2020 dönemine ilişkin kira bedeli alınmamasına karar verilmiştir.
 


Geri Dön