26 / 04 / 2024

Arnavutköy arsa satışı

Arnavutköy arsa satışı

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Hadımköy, Haraççı, Ömerli ve Sazlıbosna'da bulunan arsaları satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 59 milyon 717 bin TL olarak belirlendi.

Arnavutköy'de 31.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, Arnavutköy'de bulunan arsayı 31 milyon 246 bin 450 TL'ye satıyor. İhale 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Arnavutköy'de 4.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Dursunköy Mahallesi, Karyatağı Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 921 bin 448 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

1942 yılında Emlak Bankası Küçük Çamlıca'da büyük arsa satıyormuş!

1942 yılında Emlak ve Eytan Bankası ''Bulunmaz büyük fırsat'' başlığı altında Küçük Çamlıca'da açık artma ve peşin fiyatla büyük arsa satış ilanı vermiş.

Arnavutköy'de 4 kat konut imarlı arsa satılıyor! Megakentte KDV'den muaf arsa arayanlar bu tarihe dikkat!

İstanbul Sultangazi Belediye Başkanlığı, Arnavutköy'de yer alan 4 kat konut imarlı arsayı KDV'den muaf satışa sunuyor. Peki Arnavutköy'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul Arnavutköy'de 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Sultangazi Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Arnavutköy'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

Arnavutköy'deki 22 adet arsa satılıyor! Belediyeden Kanal İstanbul çevresinde imarlı arsa fırsatı! 

Arnavutköy Belediyesine ait 22 adet imarlı arsa satışa sunuluyor. Peki Arnavutköy'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Büyüklükleri kaç metrekare? 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'ndan yüzde 20 indirimli 389 adet arsa satışı!

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Ankara’da, KDV'den muaf, peşin ödemelerde yüzde 20 indirimli arsa satışı yapacak. 389 arsa için ihale süreci 28 Kasım'da başlıyor...

O ilde 3 arazi ve 2 arsa satılacak! 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim!

Bitlis’te 24 ay taksit ve peşine yüzde 20 indirim fırsatıyla 3 arazi ve 2 arsa satılacak. Açık teklif usulüyle satılacak taşınmazların ihalesi 21 Kasım’da düzenlenecek.

Pendik'te yüzde 40'ı peşin kalanı 2 taksitle arsa satılıyor! Megakentlilere son dakika yatırım fırsatı! 

İstanbul Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendil ilçesi, Kurtköy Mahallesinde yer alan arsayı 40'ını peşin kalanını 2 taksitle arsa satıyor. Peki Pendik'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Arnavutköy Belediyesi Hadımköy'de bina ve arsa satacak! İhalesi 1 Mart'ta!

İstanbul İli Arnavutköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Arnavutköy Hadımköy'de yer alan bina ve arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

O ilde yüzde 25 peşin 5 ay taksitle arsa satıyor! Sakın kaçırmayın...

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı Onikişubat ve Dulkadiroğlu mahallesinde yer alan 6 adet arsayı yüzde 25 peşin 3 ay taksitle arsa satıyor. İşte detaylar...

O ilde yüzde 25 peşinat ve 3 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklar dikkat! 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş ili, Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde, Pınarbaşı, Karamanlı ve Aksu mahallelerinde yer alan 5 arsa satılıyor. İşte fiyat bilgisi...

İstanbul'da yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanıyla 3 arsa satılıyor! 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Müdürlüğü, İstanbul ili, Küçükçekmece, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 arsayı 842 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arsa satışında yüzde 20 indirim ve 8 taksit imkanı sunuluyor...

Arnavutköy arsa satışı Haberi

Arnavutköy arsa satışı

Arnavutköy Belediye Başkanlığı, Arnavutköy, Hadımköy, Haraççı, Ömerli ve Sazlıbosna'da bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 59 milyon 717 bin TL olarak açıklandı.

Arnavutköy Belediye Başkanlığından:

MADDE 1 - Aşağıda özellikleri belirtilen Arnavutköy Belediyesine ait taşınmazlar ihale ile satılacaktır. İhale “Taşoluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:88 Arnavutköy/İSTANBUL” adresindeki Arnavutköy Belediyesi Hizmet Binasındaki Encümen Toplantı Salonunda, Belediye Encümenince 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi ve şartname uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır. Şartname bedeli 200 (İki Yüz) TL olup, Arnavutköy Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nden (Taşoluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No: 88 Arnavutköy/İSTANBUL) temin edilebilir.

MADDE 2 - İdare, ihale gününe kadar, ilan edilen taşınmazın ihalesinden vazgeçme hak ve yetkisine sahiptir.
MADDE 3 - İhaleye Katılacaklardan İstenilecek...