18 / 04 / 2024

arnavutköy fuar ve kongre merkezi ne zaman yapılacak

arnavutköy fuar ve kongre merkezi ne zaman yapılacak

Arnavutköy’de vatandaşlara hitap eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’deki 3. havalimanının yakınında dünyada örneği olmayan bir kongre ve fuar kampüsü yapacaklarını açıklayarak, “Yerlerinizin değerini bilin” dedi...

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Yönetim Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamit Mürşit Unat tarafından kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Arnavutköy 1/5000 Ölçekli ve 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Hadımköy-Yeşilbayır Bölgesi Muhtelif Alanlara İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Merkez Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Merkez Mahallesi, 160 parsel ile Bir Kısım Tescil Harici Alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama Planı askıya çıkarıldı.

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? Şimdi göz atın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy projesi kura tarihleri! Binlerce kişi merak ediyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 kuraları ne zaman çekilecek? 

Arnavutköy Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arnavutköy Oto Ekspertiz Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ziya Çobanbaşı tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL?

Emlak Konut GYO THY Arnavutköy Yenişehir Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 ne kadar? Yenişehir Evleri'nin taksitleri kaç TL? İşte Yenişehir Evleri fiyat listesi ve ödeme tablosu...

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy projesi için düğmeye basıldı! 1. Etap 1. Kısım'ın imzaları atıldı!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede sözleşme imzalandı. İşte Emlak Konut GYO tarafından yapılan o son dakika açıklaması...

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy Mahalleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleri Kıyı Kesimine ait 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Merkez 1/1000 ölçekli plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Merkez ve Çevresi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'deki projesinde ruhsatlar alınıyor!

Emlak Konut GYO ve THY'nin Arnavutköy'de hayata geçireceği projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. Proje kapsamında 151 Ada 11, 152 Ada 7, 153 Ada 7, 154 Ada 7, 164 Ada 6, 166 Ada 4, 167 Ada 15, 167 Ada 17 ve 168 Ada 5 Parsellere ait Yapı Ruhsatları alındı. 

Emlak Konut GYO ve THY'den Arnavutköy'e 14 bin konutluk proje geliyor! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Arnavutköy Dursunköy Toplu Konut Projesi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. THY ve Emlak Konut GYO'dan 14 bin konutluk yeni proje müjdesi...

arnavutköy fuar ve kongre merkezi ne zaman yapılacak Haberi

arnavutköy fuar ve kongre merkezi ne zaman yapılacak


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Arnavutköy’de vatandaşlarla buluştu. Akpınar Mahallesi’nde yeni yapılan caminin açılışına katılan Başkan Kadir Topbaş, cuma namazı çıkışında vatandaşlara hitap etti.


İstanbul’a yaraşan 2-3 milyon metrekarelik bir alanda dünyada örneği olmayan bir fuar ve kongre kampüsü yapacaklarını açıklayan Kadir Topbaş, “Bu ne demek? Dünyanın en büyük fuar alanı demek. Arnavutköy’e aş iş demek. Dünyanın en büyük fuar ve kongrelerinin havalimanı yakınında, Arnavuktöy’de yapılması demek. Yerini belirledik, proje çalışmalarını sürdürüyoruz. Arnavuktöy’ün dünya ile temas ettiği dev bir proje olacak. Yerlerinizin değerlerini bilin. Buranın değeri birkaç kat artacak” diye konuştu.


İSTANBUL’UN ZİYARET EDECEĞİ DOĞA PARKI


Bölgeye doğa parkı yapılacağının müjdesini veren Topbaş, “2 milyon metrekarelik bir alanda doğa parkı yapmak istiyoruz. İstanbullu doğa parkını görmek için buraya gelecek. Çok farklı...