19 / 04 / 2024

Arnavutköyden arsa alınmalı mı

Arnavutköyden arsa alınmalı mı

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) Gayrimenkul Değerleme Özel Projeler Departmanı Yönetici Yardımcısı Esra Adıbelli Neşeli, Arnavutköy'den arsa almanın püf noktalarını anlattı.

Sahte arsa ilanlarıyla vurgun: 65 kişi 3.2 milyon TL dolandırıldı! Arsa alırken bunlara dikkat!

İnternet üzerinden sahte arsa ilanlarıyla kapora toplayan dolandırcılar için operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonda, 65 kişinin 3.2 milyon TL dolandırıldığı belirlendi ve 12 şüpheliden 7'si tutuklandı. İşte ayrıntılar ve arsa alırken dikkat edilmesi gerekenler...

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Arsa fiyatları katlandı! Yabancı ve gurbetçiler durmadan arsa alıyor!

Geçen sene ilk defa arsa ve tarla satışları konutu geçti. Yerlilerin yanı sıra yabancı ve gurbetçiler de arsa alımlarını hızlandırdı. Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Orhan geçen sene arsa alan kişilerin yüzde 10'unu gurbetçilerin oluşturduğunu belirtti.

KİPTAŞ'ın 2016'da yaptığı 300 milyon TL'lik arsa alım-satımı gündemde: Kamu zararı oluştu iddiası!

İBB şirketi KİPTAŞ'ın AK Parti dönemindeyken Başakşehir’de 300 milyon TL'lik arsa alım-satımının neden olduğu kamu zararı yeniden gündeme geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, konu ile ilgili konuştu. 

Yatırımcılar için arsa alım satım kılavuzu! Arsa alıp satarken nelere dikkat edilmeli?

Yatırımcılar, arsa alıp satarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini araştırıyor. Satılık arsaların püf noktaları, yatırımın getirisini maksimize etmek ve riskleri minimize etmek adına büyük önem taşıyor. İşte arsa alıp satarken dikkat edilmesi gerekenler...

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Ucuz arsa alıp ev yapmak isteyenlere müjde! 81 ilde çalışmalar başladı: İmarlı hazine arazileri geliyor...

Arsa alıp ev yapmak isteyen vatandaşlara müjdeli haberi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki duyurdu. Bu kapsamda devlet arazilerini imara açarak satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

'Çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınmalı' diyen Ergün Atalay’dan vergi düzenlemesi talebi!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, 'çok kazanandan çok az kazanandan az vergi alınmalı' diyerek vergi dilimlerinin düzenlenmesini talep etti.

Japon deprem uzmanından son dakika büyük İstanbul depremi uyarısı! Gerekli tedbirler alınmalı! 

Japon Deprem Uzmanı Yoshinori Morıwaki, büyük İstanbul depremi ile ilgili konuştu. 'Gerekli önlemler alınmalı' diyen Yoshinori Morıwaki, uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Prof. Dr. Ali Hepşen, konuta erişilebilirlik konusu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Peki konuta erişilebilirlik nasıl kolaylaşır? Fahiş fiyatlar için hangi önlemler alınmalı? 

Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Uzmandan yatırımcılara kritik açıklama! Hangi hisseler seçilmeli? 

Aura Portföy yöneticisi İsmail Erdem, borsadaki son durumu ve öngörülerini tek tek açıkladı. Peki Borsada nasıl pozisyon alınmalı? Hangi hisseler seçilmeli? 

Arnavutköyden arsa alınmalı mı Haberi

Arnavutköyden arsa alınmalı mı

3. Havalimanı ile gözlerin çevrildiği Arnavutköy'de 2013'ten bu yana arsa/tarla fiyatlarında yüzde 100'ün üzerinde artış gözlendi. Bölgeden arsa almanın püf noktalarını işin uzmanına sorduk. 


TSKB Gayrimenkul Değerleme'den yönetici Esra Neşeli dikkat edilecekleri şöyle sıraladı, "Arnavutköy'de yatırım yapmak isteyenler, hangi bölgelerin imara açılmasının beklendiğini araştırmalı, üst ölçek plan kararlarına dikkat etmeli." 


BU ALANLARA DİKKAT! 

Neşeli, bölge rayiçlerinin oldukça üzerinde rakamların talep edildiğini söyleyerek, "Bu yüzden yatırım kararı alanlar fiyatları araştırmalı ve özellikle İSKİ Havza sınırlarının olduğu alanlara dikkat etmeli" dedi. 


KADERİ DEĞİŞECEK! 

Neşeli'ye göre, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı yatırımları tetikleyebilir. Bölgede imarlı arsalar kısıtlı. Uzmanlar, Kanal İstanbul'un hayata geçmesiyle, imar  planlarının tamamlanıp, yatırımların hızlanmasını bekliyor. 


ARNAVUTKOY'ÜN NERESİNDEN ARSA ALMALI? 

Arnavutköy'de yatırımların yoğunlaştığı bölgeler; Balaban, Boyalık, Dursunköy, Hacımaşlı, Yeniköy, Tayakadm ve Taşoluk. Bunların dışında Baklalı, Çilingir, Haraççı,...