29 / 03 / 2024

arpa alım fiyatı kaç lira oldu

arpa alım fiyatı kaç lira oldu

Toprak Mahsulleri Ofisi buğday ve arpa fiyatlarını açıkladıktan sonra çiftçilerin malını ofise değil de tüccara satması nedeniyle alım fiyatlarına zam yaptı. Ofisten yapılan açıklamada yeni fiyatlar ve ödemelerle ilgili takvim de bilgilere yer verildi.

Ünlü ekonomistten bankalardaki döviz alım satımına tepki! Faydadan çok zarar sağlıyor!

Piyasalarda döviz alım-satımında iki farklı fiyatın uygulanması dikkat çekiyor. Bankalardaki fiyatlarla piyasadaki fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Ekonomist Nejat Özonay bankalardaki alım satım fiyatlarına tepki gösterdi. 

Dolar rekor tazeledi! 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı!

Dolar/TL kuru haftanın ikinci işlem gününde rekor tazeledi. Son üç aydır yükselişe geçen dolar bugün de yükselemeye devam ediyor. 1 dolar bugün kaç TL? Dolar kaç lira? 28 Kasım Salı dolar alış satış fiyatı.

Dolar 29 liraya tırmanıyor! Bugün dolar alış satış fiyatı ne kadar? 23 Kasım Perşembe dolar ne kadar oldu?

Dolar/TL kurunda sınırlı yükseliş devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru 29 lira rekoruna doğru tırmanıyor. Peki dolar alış satış fiyatı bugün ne kadar oldu? Dolar kaç lira? 23 Kasım 2023 dolar/TL kuru.

Zeytinyağı alım fiyatı kilogram başına 295 TL oldu! Tariş'ten Zeytinyağında rekor alım fiyatı! 

TARİŞ Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, zeytinyağı alım fiyatını rekor seviyede yükseltti. Zeytinyağı alım fiyatı kilogram başına 295 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Dolar rekor tazeledi! 7 Kasım Salı dolar ne kadar? Son dakika dolar alış satış fiyatı

Dolar/TL kuru haftanını ikinci işlem gününde yükselerek yeni rekorunu kırdı. Peki bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı kaç TL?

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu: Ödemelerin yüzde 50'si peşin yapılacak: Zeytin üreticileri dikkat!

Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını tek tek duyurdu. Peki 180 dane, 190 dane, 200 dane, 380 dane ve yağlık zeytinin kilogram fiyatı ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Son Dakika! Şeker Pancarı alım fiyatı belli oldu!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, şeker pancarı alım fiyatını açıkladı. İşte detaylar...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

TMO mısır alım fiyatını açıkladı

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) 2023 sezonu mısır alım fiyatını açıkladı. İşte 2023 sezonu TMO mısır alım fiyatı

Son Dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 fındık alım fiyatlarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2023 yılı fındık alım fiyatlarını duyurdu. İşte Başkan Erdoğan'ın açıkladığı fındık alım fiyatı rakamları...

Dolar/TL kuru bugün ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta Cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin ardından sert düşüş yaşayan dolar/TL kuru ne kadar oldu? Bugün dolar ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba dolar/TL alış satış fiyatı.

Çiftçiler dikkat! Tarım Kredi arpa alımlarını düşük fiyat üzerinden yapacak iddiası! 

Tarım Kredi Kooperatifleri, 10 Temmuz itibarıyla ülke genelinde arpa alımına başlandığını açıkladı. Peki arpa kaç liradan alınacak? 

Sel felaketi tarımda hesapları değiştirdi! Çiftçilerin kredileri ve fındık alım fiyatı ne olacak? Bakan tek tek açıkladı

Batı Karadeniz'deki aşırı yağışlar tarım arazilerinde büyük bir hasar yaratırken, Bakan Yumaklı, çiftçilerin Tarım Kredi ve Ziraat Bankası kredileri ile ilgili açıklama yaptı. Bölgede fındık alım fiyatlarının ne olacağı da merak konusu. İşte ayrıntılar...

arpa alım fiyatı kaç lira oldu Haberi

arpa alım fiyatı kaç lira oldu

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), buğday ve arpa alım fiyatlarına zam yaptı. Buğday alım fiyatı ton başına 400 TL artırılarak 6.450 lira, arpa alım fiyatı 200 TL artırılarak 5.700 lira oldu. Çiftçilerden TMO’ya ürünlerini teslim etmiş olanlar da bu yeni fiyatlardan yaralanacak ve geriye dönük fiyat farkı ödemeleri temmuz ayında üreticilerin banka hesaplarına yatırılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Haziran'da ilk kez TMO'nun buğday alım fiyatlarını açıklamıştı. Aradan geçen sürede buğday ve arpa alım fiyatlarına zam yapıldı. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, buğday ve arpa alım fiyatlarını artırıldığını bildirdi.

TMO ilk etapta sert ekmeklik buğdaya bu yıl ton başına 6 bin 50 lira ödeneceğini açıklamıştı. Buğday alım fiyatı ton başına 400 TL artırılarak 6 bin 450 lira oldu.

 Arpa alım fiyatı ton başına 5 bin 500...