27 / 04 / 2024

arsa ortaklığı ivedik osb

arsa ortaklığı ivedik osb

İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, özellikle yüksek teknolojili ürün üreten firmalardan arsa kirası almak yerine, bu firmalara arsa karşılığı ortak olma temeline dayalı bir model geliştirdiklerini söyledi.

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Liva Arsa Arazi Gayrimenkul Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Çetinkaya ve Yusuf Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

TOKİ arsa satışı başladı mı? TOKİ hangi illerde arsa satışı yapacak? TOKİ arsa ödeme şartları neler?

Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı (TOKİ) 28 ilde toplam 503 adet arsayı satışa çıkaracağını duyurdu. İşte TOKİ arsa başvuru takvimi ve tüm detayları...

Emlak Konut GYO Rumelihisarı'ndan 600 milyon liraya arsa aldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, Rumelihisarı Mahallesi'nde arsa satın aldı. İşte arsanın fiyatı ve büyüklüğü...

Emlak Konut GYO Ümraniye İnkılap Mahallesi arsa ihalesi 29 Haziran'da! Yatırımcılar dikkat!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye İnkılap Mahallesi Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini 29 Haziran tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirecek. İşte detaylar...

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nova Arsa Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş ve Turgay Kolcuoğlu ortaklığında kuruldu.

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Gesu Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 12 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umur Gençoğlu ve Sercan Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hasu Susurluk Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Depolama Sanayi Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sercan Gençoğlu, Hasan Can ve Umur Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Alsamman ve Mehmet Yunus Yağış ortaklığında kuruldu.

Martı GYO Tekirdağ Çerkezköy 5 arsa değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Tekirdağ Çerkezköy 5 Adet Arsa'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Halk GYO'dan arsa alımı açıklaması!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Şehristan Konutları Projesi devir işlemleri ve karşılığında arsa satın alımları hakkında açıklama yaptı.

İvedik OSB'den "arsa ortaklığı" modeli

İvedik OSB Başkanı Hasan Gültekin, özellikle yüksek teknolojili ürün üreten firmalardan arsa kirası almak yerine, bu firmalara arsa karşılığı ortak olma temeline dayalı bir model geliştirdiklerini söyledi.

arsa ortaklığı ivedik osb Haberi

arsa ortaklığı ivedik osb

İvedik Organize Sanayi Bölgesi (İvedik OSB) Başkanı Hasan Gültekin, yüksek teknolojili ürün üreten firmalardan arsa kirası almak yerine, bu firmalara arsa karşılığı ortak olma temeline dayalı bir model geliştirdiklerini açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, OSB'de yatırım yapmak isteyen firmaların, arsa kirası için nakit ödemede bulunmasının önüne geçecek ortaklık modelini anlatan Gültekin, arsayı ilgili firmaya satıp, kiraya vermiş gibi göstererek bölgeye büyük firmaları çekmek istediklerini belirtti.

Gültekin, "Örneğin firmaya metrekaresi 100 liradan 5 dönümlük yer verdiğiniz zaman, bunun aylık kirası 500 bin lira eder. Çok büyük bir meblağ. Bu modelde böyle bir kiraya verme durumu yok. OSB, firmaya ortak olacak." şeklinde konuştu.

Modeli Türkiye'de ilk kez kendilerinin deneyeceğini söyleyen Gültekin, savunma sanayisi alanında Ankaralı bir firmayla bu tip bir sözleşme imzalayacaklarını...