29 / 03 / 2024

arsa trend

arsa trend

Arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı kazandıran Arsa Trend profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, altyapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunuyor.

Arsa Trend'te 60'den başlayan fiyatlarla satılık arsa!

“En iyi yatırım aracı arsa” sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı getiren Arsa Trend, gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hede

www.arsatrend.com yayına başladı!

Gelişime açık bölgelerde kısa sürede kazanç getirecek arazileri, altyapılı ve imarlı arsalar halinde yatırımcısı ile buluşturmayı hedefleyen web sitesi “www.arsatrend.com” yayına başladı...

Arsa ve tarla almak isteyenler dikkat! Yeni trend herkes ev yerine, tarla yada arsa alıyor...

Konut fiyatlarındaki yaşanan son zamanlardaki yükseliş vatandaşı da arsaya yönlendirdi. Buna göre, vatandaşlar ev yerine tarla veya arsa almak istiyor. Ancak bu süreçte dikkat etmesi gereken bazı detaylar var. İşte deyatlar ve haberin ayrıntıları... 

Trend GYO Alibeyköy için düğmeye basıldı! Yeni proje! 

Trend GYO Alibeyköy projesi için arsa payı karşılığı inşaat yapımı sözleşmesi resmen imzalandı. İşte detaylar...

Trend Gardens'tan müstakil arsa sahibi olmak isteyenlere büyük fırsat! Lansmana özel fiyatlarla satışta!

Ekg Grup'a ait olan, Trend Gardens, İzmit Hasancıklar'da  18 ada olarak yer alıyor. Doğa ile iç içe bir yaşam alanı sunan Trend Gardens'ta arsaların satışları başladı.

Trend GYO, Alibeyköy'den arsa aldı! Yeni proje geliyor! 

Trend GYO, İstanbul Alibeyköy'de hayata geçireceği proje kapsamında 2 adet arsa satın aldı. Proje için çalışmalar hızlandı...

Arsa fiyatları tavan yaptı!

Koronavirüs salgını ile beraber müstakil ev anlayışının trend olması sonrasında arsa fiyatları ikiye katlandı. 2019-2021 döneminde arsa fiyatları İzmir’de yüzde 178, Muğla’da yüzde 143 arttı.

Trend GYO Nilüfer taşınmazı hakkın tespiti raporu!

Trend GYO, Bursa İli Nilüfer İlçesi 7561 Ada 2 Parsel için taşınmazın satış vaadi ve arsa payı karşılığı inşaat sözleşmesine dayalı hakkın tespiti raporunu yayınladı. 

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Trend GYO Bursa'da kat karşılığı inşaat yapacak!

Trend GYO tarafından Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6.329,05 metrekare büyüklüğündeki Arsa Malikleri ile "Düzenleme Şeklinde Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" yapıldı.

Trend GYO'dan Nilüfer'e yeni proje!

Trend GYO, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Görükle/Dumlupınar Mahallesinde yer alan 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7651 ada 2 numaralı parsel arsa üzerinde "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi için görüşmelere başladı.

Trend GYO Sultanbeyli'deki arsası ifraz edildi!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) arsa ifraz hakkında açıklama yaptı.

Trend GYO Bursa'dan 24 milyona arsa alıyor!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bursa Nilüfer'de ye ralan 23 bin 489 metrekarelik arsayı 24 milyon TL bedelle satın almak için girişimlere başladı...

Çorlu Trend Arena AVM yarın açılıyor!

Danış Grup'un Çorlu'da hayata geçirdiği Trend Arena AVM yarın açılıyor. 6 bin 920 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Trend Arena AVM'de hangi mağazalar var? İşte Danış Trend Arena AVM mağazaları...

Çorlu Trend Arena AVM Nisan'da açılacak!

Çorlu'da toplam 6918 m2 arsa üzerinde inşaatı devam eden Trend Arena AVM 2016 Nisan ayında kapılarını açmaya hazırlanıyor. Çorlu'nun ikinci büyük alışveriş merkezi olan Trend Arena AVM'de birbirinden ünlü markalar yer alacak.

arsa trend Haberi

arsa trend

"En iyi yatırım aracı arsa" sloganı ile kurulan ve arsa geliştirme işine profesyonel bir bakış açısı kazandıran Arsa Trend profesyonel ekip ve danışman kadrosu ile imara açık, altyapı çalışması yapılmış arsaları inşaata hazır şekilde satışa sunuyor. Arsa Trend, 60.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunduğu arsalarda, yüzde 50'si peşin, geri kalanı 30 ay vade farksız taksit olanağı sağlarken, peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim fırsatı sunuyor. 



Habertürk...