27 / 04 / 2024

Arsuz imar

Arsuz imar

Arsuz'un daha saplı ve daha yaşanabilir bir kent olması hedefiyle çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçenin çehresini değiştirecek bir projeyi hayata geçirmek için gerekli adımları attı.

Arsuz Belediyesi'nden sahil kafeleri yıkım kararı açıklaması!

Arsuz sınırları içerisinde yer alan ve kamusal alanı işgal ettiği iddia edilen Gourmet, Çivi ve Divan gibi mekanların tadilatlarının imar planına uygunluğu konusunda Arsuz Belediyesi açıklama yaptı...

Arsuz Belediye Meclisi'nde imar komisyonuna havale edilen 6 madde onaylandı!

Arsuz Belediye Meclisi, Nisan ayı ikinci oturumunda bir önceki meclis toplantısından imar komisyonuna havale edilen 6 gündem maddesini oybirliği ile kabul etti.

Hatay Arsuz'a devlet hastanesi geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nin dün gerçekleştirdiği Şubat ayı olağan toplantısında, Arsuz Arpaçiftlik Mahallesi'nde yapılması planlanan devlet hastanesi ile ilgili imar komisyon raporu oybirliğiyle onayladı.

Arsuz Belediye Meclisi Şubat gündeminde imar var!

Arsuz Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısı gerçekleştirdi. İmar komisyonun çalışmalarını tamamlaması üzere meclise ara verildi. 2. oturumda da imar komisyon raporlarının okunmasının ardından, iki maddede tek tek oylanarak oybirliğiyle kabul edildi.

Arsuz Belediye Meclisi toplantısı gerçekleşti!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Toplantı iki gündem maddesinden oluştu. Mecliste imar planı konuşuldu.

Arsuz Belediye Meclisi toplantısında imar planı görüşüldü!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi Arpaderesi’nde çok amaçlı sosyal tesis yapımı için yer tahsisi yapıldı, 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan notlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyon raporu da oy birliğiyle kabul edildi.

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde imar var!

Arsuz Belediye Meclisi gündeminde mevcut bulunan 2 maddeyi görüşmek üzere Arsuz Belediyesi Hizmet Binası'ndaki toplanacak. Gündemde imar konusu var.

Hatay Arsuz Belediyesi 1/1000'lik imar planı itirazlarını kabul etti!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi Arpaderesi’nde çok amaçlı sosyal tesis yapımı için yer tahsisi yapıldı, 1/1000 ölçekli uygulama İmar plan notlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyon raporu da oy birliğiyle kabul edildi.

Hatay Arsuz Belediye Meclisi Ekim toplantısında imar görüşülecek!

Arsuz Belediye Meclisi, gündeminde mevcut bulunan maddeleri görüşmek üzere bugün Arsuz Belediyesi Hizmet Binasındaki Toplantı Salonunda toplanacak. Belediye Başkanı Culha başkanlığında toplanacak olan meclisin gündem maddeleri şöyle olacak:

İmar, Arsuz'da kentleşmeyi etkileyen en önemli faktör!

Arsuz Belediyesi ve Mimarlar Odası İskenderun Temsilciliği işbirliğiyle düzenlenen Büyükşehir Yasası kapsamın da Arsuz ve kentleşme konulu panel oldukça yoğun ilgi gördü.

Nazım Çulha imar talebinde bulundu!

Hatay'ın Arsuz İlçesi Belediye Başkanı Nazım Çulha, ilçe trafiğini rahatlatmak adına Jandarmaya ait yapıların imar yoluna çekilmesi için talepte bulundu. Nazım Çulha konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Erdoğan Bayraktar: Boğaziçi ile ilgili imar çalışmamız yok!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar: ''Bakanlık olarak İstanbul Boğaziçi ile ilgili, imarıyla ilgili bir çalışmamız yok. Sadece talepler var. Varsa Bakanlığın bir imzası getirin bakalım. Bize ait değil''...

Kuştur Turizm, Kuşadası arazilerinin imar düzenlemesi yapıldı!

Kuştur Kuşadası Turizm Kuşadası arazilerinde imar durum belgesi alabilmek için park, yol ve dere terkleri yapılarak miktar düzeltmesi yaptırıldı

Arsuz imar Haberi

Arsuz imar

Arsuz'u geleceğe taşımak için adımlar atmaya devam eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, bu kez Arsuz şehir merkezinde trafiği önemli ölçüde rahatlatacak bir çalışma için girişimde bulundu. Başkan Çulha, imar planında yer alan, Deniz Caddesi üzerindeki 15 metrelik yolun açılması için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na başvurarak, açılacak olan yol üzerinde jandarmaya ait bulunan bazı yapıların imar yoluna çekilmesini talep etti. 


-GEREKLİ BAŞVURUYU YAPTIK


Arsuz'un kaderini değiştirecek olan iki ayrı yol çalışması hakkında bilgiler veren Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, "Jandarmanın önünden geçip giden yol, imar planında 15 metre olarak görünüyor. Bu yolun geçtiği alanda jandarmaya ait bazı yapılar yer alıyor. 


Bu yapıların imar yoluna çekilmesi için Adana Milli Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı'na gerekli başvuruyu yaptık. 


İnşaat ve...