25 / 04 / 2024

Art Şişli fiyat listesi

Art Şişli fiyat listesi

Ofton İnşaat’ın hayata geçirdiği Elysium Art Şişli projesi, 26 katlı tek bir blok olarak 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Elysium Art Şişli’de fiyatlar 748 bin 250 TL'den başlangıç gösteriyor.

Yapım işlerinde uygulanacak artırımlı fiyat farkı hesaplamasına ilişkin düzenleme!

Kamu ihaleleri kapsamına giren yapım işlerinde uygulanacak olan artırımlı fiyat farkının hesaplanmasına ilişkin düzenlemeye gidildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...

OYAK Çiğli fiyat listesi 2022!

OYAK Çiğli fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. İşte OYAK Çiğli fiyat listesi 2022 ve proje detayları...

Trademark Studios 2 Çiğli fiyat!

İzmir  Çiğli'de Adnan Kılıçoğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Trademark Studios 2 Çiğli'de teslimler 2019 yılının sonunda gerçekleşecek..

Loca Şişli Konutları fiyat listesi!

Loca Şişli Konutları fiyat listesi 550 bin TL'den başlıyor. Kütan Mühendislik tarafından inşa edilmekte olan projede 2+1, çatı dubleks ve 4+1 konutlara yer veriliyor...

Loca Şişli fiyat listesi!

Loca Şişli fiyat listesi kapsamında projede konutlar 550 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Loca Şişli projesinde teslimlerin bu yılın sonuna doğru yapılması planlanıyor...

Mint Şişli fiyat!

Levent’in yanı başında bulunan MİNT Şişli projesi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne ise 5 kilometre mesafede yer alıyor.  Proje Mint Yapı tarafından inşa ediliyor.  İşte Mint Şişli fiyat listesi 2018!

Mint Şişli güncel fiyat listesi!

Mint Şişli güncel fiyat listesi 338 bin TL'den başlıyor. Mint Şişli projesi Mint Yapı tarafından Şişli Gülbahar Mahallesi'nde hayata geçirildi...

Mint Şişli Gülbahar fiyat!

Mint Yapı imzası taşıyan Mint Şişli Rezidans projesinde ön talep süreci başladı. Mint Şişli Gülbahar fiyat listesi 286 bin TL'den başlıyor.

Mint Şişli Konutları fiyat listesi!

Mint Şişli Konutları fiyat listesi 286 bin TL'den başlıyor. MİNT imzasıyla yükselen projede ön talepler alınıyor...

Şişli MİNT Evleri fiyat!

Ön talep toplanan MİNT Şişli Evleri İstanbul'da Levent’in yanı başında inşa ediliyor. Şişli MİNT Evleri fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

MİNT Şişli fiyat bilgisi!

MİNT Şişli fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Ön talep toplanan proje konum olarak Levent’in yanı başında hayata geçiriliyor.

Elysium Art Şişli'de 876 bin 500 TL'ye!

Ofton İnşaat imzası ile yükselen Elysium Art Şişli Projesi, İstanbul Şişli Bomonti'de konumlandırılıyor. Projede satılık daire fiyatları 876 bin 500 TL'den başlıyor..

Art Şişli fiyat listesi Haberi

Art Şişli fiyat listesi


Elysium Art Şişli hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yan başında inşa edilen projede 1 oda 1 salon olarak 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2 oda 1 salon veya 3 oda 1 salon büyüklüğünde alana sahip olabilecek.


İstanbul’un merkezi noktalarına farklı ulaşım alternatifleri sunan Elysium Art Şişli’de yaşam Eylül ayında başlıyor. Bomonti – Dolmabahçe Tüneli girişinin yanı başında ve Osmanbey Metro İstasyonu’na 7 dakika yürüme mesafesinde olan projeden birçok ünlü alışveriş merkezine ve çok sayıda özel hastaneye birkaç dakikada erişim mümkün.


Elysium Art Şişli fiyat listesi

67,90 m² 1+1 daireler 748 bin 250 TL

72,82 m² 1+1 daireler 757 bin 750 TL

74,87 m² 1+1 daireler 779 bin 500 TL


Bahçe kullanımlı:

77,76 m² 1+1 ve 2+1 daireler...