25 / 04 / 2024

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? İşte Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat ve detay bilgileri...



Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu,  İzmir  Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat bilgisini vermeden önce sizlere inşa edilecek konutlar hakkında bilgi verlim...

Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi'nde 291 yeni konut olacak şekilde hayata geçecek. Söz konusu proje 96 milyon 906 bin 993 Türk Lirası'na mal olacak.

Yeni yatırımlar için harekete geçen Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesi için çalışmalara başladı. Gözde Grubu'nun İzmir Çiğli projesinde 291 adet konut bulunacak.

İzmir Çiğli Projesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na başvuru yapıldı. Proje için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) süreci başladı. 

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat bilgisini vermeden önce sizlere inşaat alanı ve detayları hakkında bilgi verelim.

Gözde Grubu Çiğli fiyat!


Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi ; İzmir İli, Çiğli İlçesi, Harmandalı Mahallesi, tapunun 2305 Ada, 3 nolu parsel'inde yükselecek. Arsa alanı 20 bin 529 metrekare olacak olan projede 9 blok bulunuyor. Projedeki blokların taban alanı 9 bin 518 metrekare olacak şekilde tasarlandı. Gözde Grubu İzmir Çiğli projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  tipinde daireler yer alıyor.

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Yeni yatırımlara imza atacak olan Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesin tüm detayları belli oldu. Peki Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyatı ne oldu? Gözde Grubu, İzmir Çiğli projesinin fiyat bilgisini vermeden önce sizlere projenin detayları hakkında bilgi verelim...

Gözde Grubu Çiğli projesinin inşaat çalışmalarında 40 personel görev alacak. Projede inşaatı tamamlanmasının ardından, 1+1 dairelerde 2, 2+1 dairelerde 3 , 3+1 ve 4+1 dairelerde 4 kişinin ikamet edeceği kabul edidi. Böylece projede 984 kişi ikamet edecek.

İnşaat alanının 53 bin 325 metrekare olacağı dev projede; A, A1, B, C, D, E1, E, F1, F şeklinde 9 blok yer alacak. 

Gözde Grubu Çiğli fiyat!

Proje konumuna en yakın yerleşim yerleri, "640 metre kuzeyde bulunan 9 Eylül Mahallesi ve yaklaşık 400 metre doğusunda yer alan Harmandalı Mahallesi. Taşınmazın 100 metre kadar güney batısında Askeri Alan sınırı yer alıyor. Proje sahası, Çiğli ilçe merkezinin yaklaşık 2,5 kilometre kuzeyinde İzmir il merkezinin 14 kilometre kuzeybatısında" bulunuyor.

İnşaatın tamamlanma süresinin 24-36 ay alacağı öngörülüyor.  Projede sığınak, havuz ve bekçi kulübesi yer alacak.

İşte Gözde Grubu Çiğli projesinin fiyat bilgisi...

Gözde Grubu Çiğli projesinin bilgisi henüz belli olmadı. Gözde Grubu Çiğli projesinin bilgisi açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Gözde Grubu İzmir Çiğli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 291 konutluk yeni proje geliyor!

Web: http://gozdegrubu.com/

Nurgül TUTAR/Emlakkulisi.com


Geri Dön