27 / 04 / 2024

Artaş engelleri kaldıracak

Artaş engelleri kaldıracak

İnşaat sektöründe Avrupa Konutları markasının yaratıcısı Artaş Grubu, perakende sektöründe de yatırımlarını sürdürüyor. Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç konuştu.

Siltaş Yapı'dan inşaat sektörünü ayağa kaldıracak yöntemler! 

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, mevcut ekonomik konjonktürden etkilenen inşaat sektörü için yılın ikinci yarısına daha olumlu baktıklarını söyleyerek sektörü ayağa kaldıracak yöntemleri açıkladı.

İnşaat sektöründe yeni trend! Bu binalar deprem riskini ortadan kaldıracak!

Consera Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Melih Şimşek, bir binanın öldürmeyecek ve sürdürülebilir olması için yüzde 20'nin çelik olmasının yeterli olduğundan bahsederek yeni trendin artık çelik evler olduğunu açıkladı. 

Kentsel dönüşüm yasasından sonra şimdi de toplu taşımada yeni yasa için düğmeye basılıyor! Milyonları ilgilendiriyor!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu; taksi, dolmuş, otobüs şoförlerinin yaptığı işin mülkiyetiyle ilgili sorunu ve tedirginliklerini ortadan kaldıracak yeni bir çalışma başlatacaklarını açıkladı.

Milyonlarca emekliye soğuk duş! Emeklileri ayağa kaldıracak iddia, yılbaşında zam mam yok!

Ocak ayının yaklaşmasıyla birlikte milyonlarca emekli maaş zammına göz dikti. Ancak SGK uzmanı Özgür Erdursun'un açıklamaları emeklilerin keyfini kaçırmaya başladı.

Sarıyer Ayazağa'daki kentsel dönüşüm mağduriyetine çözüm: 63 bin metrekarelik alanda hak sahiplerine tapuları verilecek!

Sarıyer Ayazağa’da 14 senedir çözüm bekleyen kentsel dönüşümün önündeki engeli kaldıracak karar, İBB Meclisi’nde oybirliği ile kabul edildi. 63 bin metrekare büyüklükteki alanda hak sahiplerine parsellerin satışı gerçekleştirilerek tapuları verilecek. İşte ayrıntılar...

Deprem, iş kazası olarak kabul edilir mi? Kimlere maaş bağlanır?

Yaşanan büyük deprem felaketi sonrası, en fazla merak edilen konulardan biri de, “depremin iş kazası kabul edilip edilmeyeceği. İşte bu konuda kafalardaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar…

İşte hükümetin yüksek kira ücretlerini düşürecek yeni stratejisi!

AK Parti hükümeti, kiralara yapılan fahiş zamların önüne geçebilmek için TÜFE’ye göre kira zammı uygulamasını rafa kaldıracak.

Gram altını şaha kaldıracak flaş gelişme! Altının kaderi bu akşam yazılıyor...

Gram altın fiyatları doların yükselmesi ile arttı. Yatırımcıları yakından ilgilendirecek gram altında flaş gelişmeler yaşanıyor. Altının kaderi bu akşam yapılacak olan açıklamalara bağlı...

3600 ek gösterge çıktı mı, ne zaman çıkar? 3600 ek gösterge toplantısı ne zaman?

3600 ek göstergede son durumla ilgili konuşan Bakan Bilgin, bu konunun çok önemli olduğunu vurgulayarak, büyük bir adım atılacağını söyledi. Bilgin, kamu personelleri arasındaki adaletsizliği ortadan kaldıracak düzenlemeyle birlikte 3600 ek gösterge ile beklentilerin karşılanacağını belirtti.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Kanal İstanbul projesi müsilajı ortadan kaldıracak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'u ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün açıklamalarını kaleme aldı.

Milyonlar dikkat! Elektrik fiyatlarında yeni dönem başlıyor!

Elektik sektöründe 1 Haziran itibariyle yeni dönem başlıyor. Fiyat risklerini ortadan kaldıracak sistemler devreye alınacak. AVM'ler, OSB'ler, sanayiciler gelecek dönemlerin elektriğini bugünden alabilecek ve fiyat değişimlerinden kendilerini koruyabilecek.

Kanal İstanbul hangi tehditleri ortadan kaldıracak?

Boğaz’daki tehditler sonucu, 60 yılda İstanbul Boğazı’nda 73 kişi yaşamını yitirdi, 1.3 milyar dolar maddi zarar meydana geldi. Kanal yapılmazsa gemi trafiği de tehdit de çoğalacak. 

Artaş engelleri kaldıracak Haberi

Artaş engelleri kaldıracak

Grubun AVM'ler Koordinatörü ve ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç, "Yatırım planları sadece büyüme değil, yenilemeyi de kapsıyor. Bu yıl içinde ArmoniPark'a 4.5-5, KayseriPark'a 4.5-5 milyon dolar olmak üzere toplam 10 milyon dolara yakın yatırım yapacağız" diye...