29 / 03 / 2024

artaş inşaat eclipse maslak nerede

artaş inşaat eclipse maslak nerede

Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta yer alan dairelerden 140,39 ila 146,93 metrekare alana sahip olan 3+1 evlerin fiyatları 1 milyon 116 bin liradan başlıyor.

Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta 828 bin TL'ye 2+1!

Artaş İnşaat Eclipse Maslak projesinde yer alan daire seçeneklerinden 101-114 metrekarelik 2 oda 1 salon konutların fiyatları 828 bin TL ile 994 bin TL arasında değişiyor.

Artaş İnşaat Eclipse Maslak'ta 377 bin liradan başlayan fiyatlarla!

40 kat şeklinde Maslak'ta hayata geçirilen projede 550 adet konut yer alıyor.Fiyatlarının 377 bin liradan başladığı Artaş İnşaat Eclipse Maslak projesi 22 bin metrekarelik bir arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Eclipse Maslak'ta tutulma başladı! 350 bin liradan!

Artaş İnşaat projesi Eclipse Maslak'ta fiyatlar 350 bin liradan başlayarak, 2 milyon 335 bin liraya kadar çıkıyor. Eclipse Maslak projesinde 120 aya kadar banka kredisi kullanılıyor...

Artaş İnşaat Eclipse Maslak nerede!

Artaş İnşaat Eclipse Maslak nerede sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Projenin konut teslimleri 2014 yılında yapılıyor...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Artaş İnşaat İstanbul’da konut projelerine odaklandı!

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Artaş İnşaat'tan tekzip!

Artaş İnşaat, “Kanal İstanbul güzergahından kimler arazi aldı?” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Artaş İnşaat'tan 'evde kal' çağrısına destek!

Koronavirüs salgınının ülkemize gelmesinden sonra Sağlık Bakanlığı'nın yaptığı “Evde kal” çağrısı yapan Artaş İnşaat, yayınladığı video ile tam destek verdi.

İnşaat sektöründe kaliteli dönem başladı!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, inşaat sektöründe gelinen son durum hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Çetinsaya'nın ''inşaat sektöründe güçlü yönler, zayıf yönler, fırsatlar'' konulu yazısı...

artaş inşaat eclipse maslak nerede Haberi

artaş inşaat eclipse maslak nerede

Eclipse Maslak projesi, Artaş İnşaat tarafından yükseliyor. Artaş İnşaat Eclipse Maslak projesi, Avrupa Yakası Sarıyer Maslak'ta inşa ediliyor. 


Artaş İnşaat Eclipse Maslak satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Artaş İnşaat Eclipse Maslak projesinde yer alan dairelerin alanları 54 metrekare ile 232 metrekare arasında değişiyor. 


Artaş İnşaat Eclipse Maslak projesinde 2 kule yer alıyor. Artaş İnşaat Eclipse Maslak'taki toplam daire sayısı ise 550.



Artaş İnşaat Eclipse Maslak fiyat listesi! 

54-56,65 metrekare alana sahip olan stüdyo evlerin fiyatları  388 bin liradan

67,82-70,49 metrekare alana sahip olan 1+1 evlerin fiyatları 585 bin liradan

101,59-114,85 metrekare alana sahip olan 2+1 evlerin fiyatları 830 bin liradan

140,39-146,93 metrekare alana sahip olan 3+1 evlerin fiyatları...