19 / 04 / 2024

Artaş İnşaat konut projeleri

Artaş İnşaat konut projeleri

İstanbul’da sayısız konut projelerini hayata geçiren Artaş İnşaat, kent genelinde 500 metrekarelik arsa stoğunda yeni projelerin hayata geçeceğini dile getirdi. 

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...

Atakent 3 projesinde teslimler tamamlandı!

Artaş İnşaat’ın Atakent’te inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde teslimler tamamlandı. Projedeki çeşitli tiplerdeki son daireler de özel ödeme imkanlarıyla satışa sunuldu.

Avrupa Konutları Atakent 3'ün havadan görüntüleri!

Artaş İnşaat'ın projesi olan Avrupa Konutları Atakent 3'ü www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Avrupa Konutları Güneşli ön talep topluyor! Artaş'tan Güneşli'ye 1.312 yeni konut geliyor!

Artaş İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen Avrupa Konutları Güneşli projesi ön talep toplamaya başladı. İşte projenin detayları...

Artaş İnşaat'tan Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisine yeni proje! Dev proje için imzalar atıldı!

Artaş İnşaat, EİS Eczacıbaşı'nın mülkiyetindeki Ayazağa arazisinde yeni bir proje hayata geçirecek. Proje için Artaş İnşaat ile EİS Eczacıbaşı arasında arsa payı karşılığı hasılat paylaşımı ve kat karşılığı inşaat sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Avrupa Konutları Ata ön talep topluyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye 413 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat tarafından inşa edilen Avrupa Konutları Ata öne talep topluyor. Küçükçekmece'de yer alan projede 413 adet konut ve 14 adet ticari ünite bulunuyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor! Artaş'tan Bağcılar'a 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle ön talep topluyor. Projede 780 konut ve 48 ticari üniteye yer verilecek.

Avrupa Ticaret Merkezi yüzde 10 indirimle satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Avcılar'a 301 yeni iş yeri!

Avrupa Konutları Esentepe projesinin geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Artaş İnşaat, şimdi de Avcılar'daki yeni projesi Avrupa Ticaret Merkezi'nde satışları başlattı.

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Akdağoğlu İnşaat Konut Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beykoz'da yapıldı.

Avrupa Konutları Ata geliyor! Artaş İnşaat'tan Küçükçekmece'ye yeni proje!

Avrupa Konutları Esentepe projesini Ağustos ayında satışa çıkaran Artaş İnşaat Küçükçekmece projesi için düğmeye bastı. Söz konusu proje Avrupa Konutları Ata adıyla yükselecek.

Avrupa Konutları Esentepe satışa çıktı! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla hayata geçiren Artaş İnşaat merakla beklenen projeyi satışa çıkardı. Avrupa Konutları Esentepe projesinde 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor.  

Avrupa Konutları Esentepe ön satışta! Artaş İnşaat'tan Kartal'a 865 konutluk yeni proje!

Anadolu Yakası’ndaki 2. projesini ‘Avrupa Konutları Esentepe’ adıyla inşa eden, Artaş İnşaat projede ön satış dönemini de başlattı.  Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar konut tipi bulunuyor. 

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Machnouk İnşaat Konut Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Samer Machnouk tarafından kuruldu.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları Saklıvadi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Saklı Vadi projesi ön talep topluyor...

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi!

Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Artaş İnşaat Bağcılar Yenimahalle detayları ve projede son durum...

Artaş İnşaat konut projeleri Haberi

Artaş İnşaat konut projeleri

    1977 yılında kurulan Artaş İnşaat geliştirdiği nitelikli konut projeleriyle dikkat çekiyor. Para Dergisi’nde yer alan habere Son 15 yılda 20 proje ile 20 bin konut yapan Artaş, yaklaşık 70 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Bugüne kadar Avrupa Konutları TEM, Avrupa Konutları TEM 2. Avrupa Konutları Kale 1-2, Avrupa Residence & Office Ataköy, Eclipse Maslak, Avrupa Konakları Florya, Avrupa Konakları Saklıbahçe, Avrupa Konutları Atakent 1-2-3-4, Avrupa Konutları Ispartakule 1-2-3, Avrupa Konutları Başakşehir ile Avrupa Office Ataşehir projelerini hayata geçiren firma, ortak girisim projelerinden Vadistanbul'u tamamladı. Yine ortak girişimlerle gerçekleştirdiği Tema İstanbul ile Tema İstanbul Bahçe projelerini teslim eden şirket, İstanbul’un Anadolu Yakası'nda Avrupa Konutları Yamanevler'in 1. etabını da bitirdi. Pandemiye rağmen yatırımlarına devam ettiklerini belirten Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı...