16 / 04 / 2024

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markası ile yatırımlarına devam ediyor!

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, inşaat sektöründe 40’ıncı yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Avrupa Konutları" markamız, markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi...



Para Dergisi'nde yer alan habere göre Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, “Artaş İnşaat olarak sektördeki 40 yılımızı geride bıraktık. 1977 yılında temellerini attığımız firmamız ile daima ülkemize katma değer oluşturan yatırımlara imza attık. Bu süre içinde gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde onlarca başarılı projeyi hayata geçirdik. “Avrupa Konutları” markamız da markalı konut sektöründeki başarımızın bir sembolü oldu” dedi.

Tüketici nezdinde Avrupa Konutları’nın; kaliteli yaşam alanları sunan, erken teslim edilen ve daima kazanç sağlayan bir marka algısı olduğunu söyleyen Çetinsaya, “Biz de bu konumumuzu korumak ve geliştirmek anlamında büyük hassasiyetle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şu ana kadar toplamda 17.500 konut ürettik ve örnek işlere imza atmak birincil hedefimiz oldu. Bu anlayışla da yatırımlarımızı her yıl artırarak faaliyetlerimize devam ediyoruz. Şuan, Avrupa Konutları Yamanevler, Avrupa Konutları Atakent 4, Avrupa Konutları Kale 2, Avrupa Konutları Başakşehir, Avrupa Office Ataşehir, Avrupa Residence & Office Ataköy projelerimize ek olarak ortak girişimlerle hayata geçirdiğimiz Tema İstanbul, Vadistanbul Park ve Vadipark projelerimizin satışları devam ediyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz bu yatırımlar sektörün geleceğine olan güvenimizin en büyük göstergesidir” diye konuştu.

KİŞİYE ÖZEL ÖDEME PLANLARI

Artaş İnşaat’m Avrupa Konutları markalı projelerinin en yeni halkası Yamanevler’de bahar fırsatları devam ediyor. 84 ay vadenin 0 faizle uygulandığı kampanya kapsamında kişiye özel ödeme planları da oluşturuluyor. Artaş İnşaat, Anadolu Yakası’nın hızla değer kazanan bölgelerinden Ümraniye’de konumlandırdığı Avrupa Konutları Yamanevler projesinde bahar fırsatlarını sürdürüyor. 577.000 TL’den başlayan fiyatlar ve yüzde 1 KDV avantajıyla satışların devam ettiği Avrupa Konutları Yamanevler’in bahar kampanyasında, 84 ay 0 faiz ve kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Anadolu Yakası’nın en gözde projeleri arasında yer alan Avrupa Konutları Yamanevler projesiyle 11 blokta 1.576 konut, 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünite hayata geçirilecek. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip 1 + 1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Yüzme havuzlarından süs havuzlarına, koşu parkurundan çocuk oyun alanına, özel spor merkezinden hemen yanında bulunan park alanındaki tenis kortuna, mini futbol sahasından basketbol ve voleybol sahalarına kadar, tüm aktivite imkanları Avrupa Konutları Yamanevler’de yer alıyor.

YENİ MERKEZ OLUŞUYOR

Avrupa Konutları Yamanevler’i Alemdağ Caddesi üzerinde hizmete açılan Metro durağının yanı başında konumlandıran firma, kazançlı bir yatırım için tüm ideal koşulları sunuyor.

472 bin metrekare inşaat alanına sahip Avrupa Konutları Yamanevler, AVM’ler, hastaneler ve üniversite kampüsleriyle çevrili bir bölgede yer alıyor. 1.2 milyar TL’lik yatırımla bölgenin en hareketli noktasını oluşturacak proje; 2 ofis bloğu ve 38 ticari ünitesiyle bölgenin yeni merkezi olarak konumlanıyor. Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezi Ümraniye Alemdağ Caddesi üzerinde, Yamanevler ve Çakmak Metro duraklarının ortasında yer alan Avrupa Konutları Yamanevler; TEM Otoyolu’na 1 km, E - 5 Otoyolu’na 7 km, Ataşe-hir Finans Merkezi’ne ise 5 km mesafede bulunuyor.

 


Geri Dön