24 / 04 / 2024

Atakent 3 projesinde teslimler tamamlandı!

Atakent 3 projesinde teslimler tamamlandı!

Artaş İnşaat’ın Atakent’te inşa ettiği Avrupa Konutları Atakent 3 projesinde teslimler tamamlandı. Projedeki çeşitli tiplerdeki son daireler de özel ödeme imkanlarıyla satışa sunuldu.



“Tatil Köyü Konforunda Konut” anlayışıyla hayata geçirilen tüm Avrupa Konutları markalı projelerde olduğu Avrupa Konutları Atakent 3’te de geniş sosyal yaşam ve spor alanları yer alıyor.


Avrupa Konutları, Atakent 1 ve Atakent 2’nin ardından Atakent 3 ile Atakent’i yeni bir yaşam merkezi ile daha buluşturdu. Avrupa Konutları klasiği olan “erken teslimat” geleneği bu projede de bozulmayarak, belirtilen teslim tarihinden 6 ay önce teslimlere başlandı.


2.300 dairenin yer aldığı Avrupa Konutları Atakent 3’ün geniş sosyal yaşam alanları dikkat çekiyor. Taksim meydanı büyüklüğüne sahip site meydanı ve merkezde konumlandırılan tarihi Kayseri Saat Kulesi’nin bir benzeri ve göl kafe ile keyifli bir yaşam alanı oluşturuldu.


193 bin metrekare toplam arsa alanı üzerine inşa edilen Atakent 3 projesinin 162 bin metrekarelik kısmı peyzaja ayrıldı. Bahçeler, göletler ve şelalerden oluşan site içi peyzajın yanı sıra hemen yanı başında 43 dönümlük bir korunun da yer aldığı Atakent 3, mavi ve yeşilin bütün tonlarını bir araya getiriyor. Açık ve kapalı yüzme havuzlarının yanı sıra, futbol, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve fitness center, sauna, buhar odası, squash, aerobik, pilates salonlarından oluşan sosyal tesisler yeni sakinlerini bekliyor.


Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede hemen teslim olarak satışa sunulan son dairelere de talep yoğun. Avrupa Konutları Atakent 3’te her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan daire tipleri arasında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.



Geri Dön