26 / 04 / 2024

Artaş kayseri park

Artaş kayseri park

Artaş Grubu’na bağlı ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, hem bulunduğu bölgelerin hem de markaların büyümesine ciddi katkıda bulundu.

Teknosa Kayseri Park AVM’de mağaza açtı!

Teknoloji perakende şirketi Teknosa, Kayseri Park AVM’de yeni bir mağaza açarak kentteki mağaza sayısını 3’e yükseltti.

Artaş Vadistanbul Park ödeme seçenekleri!

Vadistanbul Park projesi Vadistanbul projesinin son etabı olarak hayata geçirildi. Projede 1+1'den 5+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Kayseri İldem Park AVM satılıyor!

Kayseri'nin İldem mahallesi'nde yer alan Erciyes Toplu Konut Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen ilçenin ilk alışveriş merkezi olan İldem Park AVM satışa çıktı.

Kayseri Yeni Mahalle semt konağı ve 17 parkın açılışı yapıldı!

Kayseri'de Yeni Mahalle Semt Konağı’nın ve toplamda 76 bin 500 metrekare alan üzerinde 17 parkın açılışı yapıldı.

Kayseri Sümer'e yeni park!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Sümer’de yapılacak olan park için ihaleye çıkıldı.

Kayseri Sümer'de 2 milyon TL'lik park ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan yatırımlarına bir yenisini daha ekleyecek. AGÜ-Sümer Parkı çevre düzenlemesi yapım işi 1 milyon 997 bin TL'ye yaptırılacak.

Kayseri İldem Park AVM açıldı!

Kayseri İldem Park AVM, ünlü sanatçı Mustafa Ceceli konseriyle açıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de AVM'nin açılışına katıldı.

Kayseri Park AVM 2017 yılında büyüme hedefliyor!

Kayseri'nin ve İç Anadolu Bölgesi'nin yaşam merkezi olan Kayseri Park AVM, 2017 yılında ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor.

Kayseri Mimarsinan Park Kafe açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR Mimarsinan Parkı'nda yeni bir tesis açtı. Mimarsinan Park Kafe, eşsiz manzarası ile nezih bir ortamda hizmet veriyor.

Kayseri Park AVM yüzde 10 büyüme hedefliyor!

Kayseri Park AVM, bu yıl ciro ve ziyaretçi sayısında yüzde 10 büyüme hedefliyor. Kayseri Park AVM Genel Müdürü Taner Aydın, 2017 yılında da büyüme hedeflediklerini belirtti.

Kayseri Keykubat Parkı'nda son durum!

Kayseri’nin yeni yaşam alanı olacak olan Keykubat Parkı için proje çalışmaları sürüyor. Eklenen yeniliklerle tadil edilen projenin son durumu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e sunuldu.

Kayseri'ye şehitler parkı geliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Tuna Parkı'nı Şehitler Parkı yapacak. Vatan ve millet için canlarını veren kahramanların hatırası Tuna Parkı'nda yaşayacak.

Artaş - Invest Vadistanbul Park fiyat listesi!

Artaş - Invest Vadistanbul Park fiyat listesi 787 bin 660 TL'den başlayarak değişiyor...

Artaş kayseri park Haberi

Artaş kayseri park

Artaş Gruba bağlı, ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park alışveriş merkezleri geçen yıl 30 milyon ziyaretçi ağırlayarak, bünyesinde tüketicilerle buluşan markaların da cirolarında çift haneli büyüme yakalamalarına imkan sağladı. Hem bulundukları bölgelere ve hem de sektörün gelişimine önemli katkılarda bulunan grup, geçen yıl AVM'lerinde yaptığı yenileme yatırımlarıyla 2016 yılında geçen yılın üzerinde bir büyüme performansı yakalamayı hedefliyor. 


ArenaPark Genel Müdürü Muhsin Erkoç; ArmoniPark'ın Genel Müdürü Emir Genç ve Kayseri Park Genel Müdürü Taner Aydın ile birlikte sektörü ve AVM'lerinin performansını değerlendirdi. ArenaPark, ArmoniPark ve Kayseri Park’ta ayda 2.5 milyon, yılda 30 milyon kişiyi ağırladıklarını belirten Erkoç, Artaş Grubu'nun ortağı olduğu Carousel ve Vadi İstanbul AVM ile birlikte şuanda perakende sektöründe 200 bin metrekareyi aşkın kiralanabilir alana sahip olduğunu hatırlattı. Hedeflerinin önümüzdeki...