23 / 04 / 2024

Artema Somnia serisi nasıl

Artema Somnia serisi nasıl

Artema, taşınırken banyo aksesuvarlarını da yanında götürmek isteyenlere, kaliteli ve sağlamlığı kadar zarif tasarımıyla da dikkat çeken Somnia serisini öneriyor. Artema Somnia serisi zarif tasarımıyla dikkat çekiyor.

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.

Danfoss yeni vana serisi ICV Flexline'ı üretti!

Dünyanın Isıtma, Soğutma ve Sürücü teknolojileri devi Danfoss, yeni vana serisi ICV Flexline™ ile kullanıcılarına sunduğu; modülerlik, daha hızlı kurulum ve daha düşük servis maliyetleri avantajlarına bir yenisini daha ekliyor.

Bticino Axolute serisi ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm oluyor!

İtalyan Bticino Axolute serisi gelişmiş üstün teknolojisi, farklı renk seçenekleri, modern ve minimalist yapısı ile dekorasyona benzersiz bir hava katarken fonksiyonel kullanımı ile ortamın tüm ihtiyaçlarına çözüm sunuyor.

GoldMaster'dan yeni Marine serisi!

GoldMaster, züccaciye grubundaki yeni serisi Marine ile denizlerin esintisini sofralara taşıyor. Kahvaltı, yemek takımı ve cam ürünlerden oluşan seri, yaz günlerinin coşkusunu yansıtan deniz esintili motifleriyle sofralarda keyifli zamanlar vadediyor.

Bien Seramik'ten yeni Picasso serisi!

Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor. Birçok tasarımında doğadan ilham alan Bien seramik , Picasso serisinde hem ünlü ressamın tablolarından hem de doğadan etkileniyor.

Bien Seramik Picasso Serisi'ni tasarlarladı!

Adını kübist akımın öncülerinden olan ünlü İspanyol ressam Pablo Picasso’dan alan Bien’in ‘’Picasso Serisi’’ görünüşüyle de sanki ünlü ressamın tablolarını andırıyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Yurtbay Seramik'ten yeni Zegna Serisi!

Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Ece Banyo'nun TRIO serisi ile kalite ve sadeliğin şıklığı bir arada!

Ece Banyo, tasarım ve fonksiyonelliği ile her banyoya uyum sağlayacak olan TRIO banyo dolabı serisi kalite ve sadeliğin şıklığını bir arada sunuyor. TRIO banyo dolabı, tasarımındaki sadelik ve ince detaylarla dikkat çekiyor.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Yurtbay Yapı Kimyasalları, YYK Uzman Serisi'ni tanıtacak!

“Yapıştırıcı Uzmanı ” sloganı ile faaliyet gösteren ve iki ayrı üretim tesisi bulunan Yurtbay Yapı Kimyasalları (YYK), Yapı Fuarı ’nda “YYK Uzman Serisi” ni tanıtacak.

Çilek Mobilya First Class serisi ile çocukları bulutlara çıkarıyor!

Tematik tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, Nisan ayında satışa sunduğu First Class serisi ile çocukları bulutların üzerine çıkarıyor.

Artema Somnia serisi nasıl Haberi

Artema Somnia serisi nasıl

Alman tasarım firması SOLUTIONS işbirliğiyle tasarlanan Somnia, özel yapışkan bantları sayesinde, istendiğinde çıkarılabiliyor. Duvarı delmeye gerek kalmadan farklı yüzeylere monte edilebiliyor, uzun yıllar sağlamlığını koruyor ve söküldüğünde iz bırakmıyor. Diş fırçalık, sabunluk, havluluk, askı, tuvalet kağıtlığı ve fırçalığından oluşan Somnia serisinde kullanılan özel malzeme, ürünlerin hijyenik kalmasını sağlıyor ve dayanıklılığını...