23 / 04 / 2024

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema German Design Awards'tan ödül aldı!

VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi ve Artema'nın Bravaarmatür serisi ödüllendirildi.



VitrA ve Artema’nın tasarımdaki yetkinliği, dünyanın saygın ödüllerinden “German Design Awards 2016”da bir kez daha onaylandı. German Design Council tarafından düzenlenen yarışmada VitrA’nın Dejavu serisi seramikleri “Banyo ve Sağlık”, Terra Nova serisi “Yapı ve Malzeme”, Memoria Blackserisi ise “Mobilya ve Seramik” kategorilerinde ödüle layık görüldü. Artema;su tasarruflu silikon perlatörü ve kolay temizleme özelliğiyle banyolara rahatlık getiren Bravaarmatür serisiyle, “Özel Mansiyon” almaya hak kazandı.2012 yılından bu yana dünya çapında başarılı tasarım profesyonellerini bir araya getiren German Design Awards’ın ödül töreni, 12 Şubat 2016 tarihinde Frankfurt’ta gerçekleştirilecek.


    

Damask ve geometrik desenlerin günümüzün teknolojileriyle yeniden yorumlandığı Dejavu seramik serisi, yalnızca doğal taş efektli fonu ile kullanılabileceği gibi, altın baskılı dekor ve bordürleriyle rafine ve şık bir alternatif de sunuyor.


El yapımı cotto görünümüne sahip seramik serisi Terra Nova; vanilya, taba, siyah ve mokadan oluşan dört renk seçeneği ve büyük ebatlarıyla, doğal fonlara entegre edilmiş “patchwork” dekorlarıyla farkını ortaya koyuyor.


Memoria Black; değişik renkleri, parlak ve mat sır seçenekleriyle, banyosunda farklı bir stil arayanlara hitap ediyor. Seride bulunan ince kenarlı, dikdörtgen, oval ve yuvarlak formdaki lavabolar, mobilyalarla mükemmel bir uyum yakalıyor.


Artema’nın yeni Brava serisi, cesur ve kendinden emin çizgileriyle, banyolara farklı bir şıklık getiriyor. Keskin hatlarıyla modern bir tarz yaratan ve banyonun diğer ürünleriyle uyumlu olarak kullanılabilen Brava serisinin, ankastre seçenekleri de bulunuyor. 


Geri Dön