19 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.



Bursa'nın ilçesi Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, ulusal marka değerine elde ettiği başarılı çalışmalarla değer katmaya devam ediyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün prestiji olarak kabul edilen ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen Sign Of The City Awards’da yarışan Yıldırım Belediyesi, bir kez daha Türkiye’nin parlayan yıldızları arasında yer buldu.

İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en önemli kamu ile özel sektör temsilcilerinin projeleriyle yer aldığı 5 ana kategori ve 24 dalda 69 projenin boy gösterdiği final yarışmasında, Yıldırım Belediyesi, ‘Kent ve Mimarlık Kategorisi En İyi Mimari Tasarım’da ödüle aday oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katılım gösterdiği ödül töreninde mimari tasarımındaki nitelikli ve yenilikçi tasarımı ile öne çıkan, tasarımıyla sosyal bir buluşma mekanı oluşturan, işlevsel bir proje olması nedeniyle ‘Kent ve Mimarlık Kategorisi En İyi Mimari Tasarım’ dalında Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards 2018’de ödül aldı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Kent ve Mimarlık Kategorisi En İyi Mimari Tasarım’ ödülünü AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın elinden aldı.

‘GURURLANDIK’

Geçtiğimiz yıl da kazanılan ödülü bu yıl da ilçeye kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bizler şehrimizin değerini artırmak adına projeler üretirken, birilerinin de üçüncü göz ve gözlemci olarak bunları değerlendirmesi ve ödüle layık görmesi çok anlamlı. Gayrimenkul sektörünün en önemli yarışmasında finale kalmak ve bu başarıyı ödülle taçlandırmak bizleri gururlandırdı. Yıldırımlı hemşehrilerimiz adına aldığımız bu ödüller, yaptığımız çalışmaların doğruluğunu kanıtlarken, bizleri ilçemizin geleceği adına şevkle çalışmaya teşvik ediyor. Yaptığımız bütün eserler Yıldırım’ı geleceğe taşıyacak” diye konuştu.

DOĞRU ÇALIŞMALARIN GÖSTERGESİ

Türkiye çapında birçok önemli kamu ve özel sektör projesinin bulunduğu yarışmada finalde yer almanın ve ödülün sahibi olmanın yapılan hizmetlerde doğru kararlar alındığının bir yansıması olduğunu dile getiren Başkan Edebali, “Türkiye’nin en önemli çalışmalarının yarıştığı finalde ödüle layık görülmek, doğru tasarımlar yaptığımızın göstergesi olurken bizleri de oldukça mutlu etti. Bu ödülün kazanılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yıldırım Belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar gün geçtikçe başarıları arasına bir yenisini ekliyor. Ödülümüzün Yıldırım’a ve Bursa’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.


Geri Dön