27 / 04 / 2024

yıldırım belediyesinin aldığı ödüller

yıldırım belediyesinin aldığı ödüller

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Genel Müdürü Bayramali Yıldırım'dan sürpriz istifa

Türkiye'nin önde gelen perakende ürün marketleri BİM, ŞOK ve A101'e rakip olarak Tarım Kredi Kooperatif Marketleri'nde yıldan yıla katlanarak artan zarar tablosu nedeniyle Genel Müdürü Bayramali Yıldırım istifa kararı aldı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım yargılanıyor!

CHP’li Aybars Yıldırım, otel diye 29 daireli apartman dikmişti. Yıldırım, ardından inşaat mühürlenip yıkım kararı verilince yalan beyanla imar barışı belgesi aldı. Şimdi sahtekarlıktan yargılanıyor.

Çeşme'de kaçak inşaat yapan Aybars Yıldırım istifa etti!

CHP’li Çeşme Belediye Meclisi Üyesi Aybars Yıldırım otel ruhsatı aldığı binayı 6 katlı, 29 daireli apartmana döüştürerek satışa çıkardı. Kaçağı ortaya çıkarınca Yıldırım imar komisyonu üyeliğinden istifa etti.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Nihal Yıldırım kimdir?

Nihal Yıldırım, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Şişli Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nihal Yıldırım kimdir? Nihal Yıldırım, hangi işlerde görev aldı?

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Aziz Yıldırım'a haciz şoku!

Aziz Yıldırım'a ait 3 şirket hakkında haciz kararı aldındı. SBK Holding'in başlattığı icra işlemleri anlaşmalar sonucunda durduruldu.

Murat Yıldırım'dan eşine 16 milyonluk hediye ev!

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, 2016 yılında dünya evine girdiği İmane Elbani'ye Beykoz'dan 16 milyon TL'lik lüks bir ev aldı...

Murat Yıldırım Acarkent'ten 16 milyon TL'ye ev aldı!

Murat Yıldırım, Arap hayranları Nişantaşı’ndaki evini öğrenince, Acarkent’ten yeni bir ev aldı. Ünlü oyuncu, Faslı eşi İmane Elbani’yle oturacağı beş katlı yeni aşk yuvasına 16 milyon TL ödedi.

Yıldırım Grup Ankara'da yeni proje yapacak!

Yıldırım Grup, Bey tepe bölgesinde yeni bir projeye daha başlamak üzere. Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Beyterrace Konutları’ndan aldığımız olumlu dönüşlerden dolayı, yine bu bölgede büyük bir konut projesi için ciddi bir aşamaya geldik” diyor…

Yıldırım Belediyesi ilçeye mesire alanları kazandırıyor!

Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandıracağı mesire alanları ile vatandaşlara nefes aldıracak.

Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine baksın!

Sabah Gazetesi Spor yazarı Erman Toroğlu, dünkü Beşiktaş-Galatasaray derbisini değerlendirdi. Galatasaray'ın ağır darbe aldığını söyleyen Toroğlu, ''Aziz Yıldırım inşaat, Dursun Özbek otel işlerine bakacak artık'' diye konuştu.

yıldırım belediyesinin aldığı ödüller Haberi

yıldırım belediyesinin aldığı ödüller

Bursa'nın ilçesi Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, ulusal marka değerine elde ettiği başarılı çalışmalarla değer katmaya devam ediyor. Gayrimenkul ve inşaat sektörünün prestiji olarak kabul edilen ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen Sign Of The City Awards’da yarışan Yıldırım Belediyesi, bir kez daha Türkiye’nin parlayan yıldızları arasında yer buldu.

İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en önemli kamu ile özel sektör temsilcilerinin projeleriyle yer aldığı 5 ana kategori ve 24 dalda 69 projenin boy gösterdiği final yarışmasında, Yıldırım Belediyesi, ‘Kent ve Mimarlık Kategorisi En İyi Mimari Tasarım’da ödüle aday oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katılım gösterdiği ödül töreninde mimari tasarımındaki nitelikli ve yenilikçi tasarımı ile öne çıkan, tasarımıyla sosyal bir buluşma mekanı oluşturan, işlevsel...