29 / 03 / 2024

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.



Geçtiğimiz aylarda önce yurt içinde daha sonra da Londra, Dubai gibi önemli uluslararası pazarlarda tanıtılan Koleksiyon’un ‘REwork’ başlıklı ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ve uluslararası ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu. 15-17 Haziran tarihleri arasında Şikago’da gerçekleşen etkinlikte Koleksiyon Türkiye’den sektörünün tek katılımcısı oldu.


Koleksiyon ‘REwork’ serisi; ofis çevresinin çalışma alışkanlıklarını değiştirdiğinin altını çiziyor, değişimi yönetebilen bir iş anlayışı için ofisleri yeniden düşünmeye davet ediyor. Bu yaklaşım altında masa sistemlerinden bölücü panel sistemlerine kadar çeşitlenen tasarımlar yarının iş kültürünün şekillenmesine katkı sağlayacak öneriler olarak dünyanın farklı bölgelerinde tanıtılmaya devam ediyor.


Uluslararası arenanın önemli mimar, tasarımcı ve markalarını her yıl Şikago’da buluşturan NeoCon’a katılanlar arasında bu yıl ‘REwork’ serisiyle Koleksiyon da yer aldı. 1130 no’lu alanda sergilenen ofislere yönelik yeni Koleksiyon tasarımları arasında; CAP tekil çalışma ünitesi, TUBE ve VİS depolama sistemleri, BORGES masa sistemleri, HALİA çalışma koltuğu serisi gibi çok farklı tasarımlara yer verildi. Ayrıca fuar girişine konumlandırılan Koray Malhan tasarımı OBLİVİON Yaşam ve Çalışma Alanı da ziyaretçilerden farklı bir deneyim şansı sundu.


Fuara ilişkin kısa bir değerlendirme yapan Koleksiyon Marka ve Tasarım Direktörü Koray Malhan “Amerika uzun süredir yer almak istediğimiz ve artık bugün gerekli adımları atarak girişimlere başladığımız yepyeni bir coğrafya. Burada gördüklerimizin arkasında çok ciddi emekler var, bunların fuar süresince ziyaretçiler tarafından görülmesi ve hoş şekilde karşılanması bizi gerçekten çok mutlu etti. Tüm bu samimi girişimlerin bize burada yeni kapılar açacağına inanıyoruz.” şeklinde görüş belirtti.


Yurtdışında 20’den fazla ülkede faaliyet gösteren ve bugünkü %20’lik ihracat payını önümüzdeki yıllarda %50’ye taşımayı hedefleyen Koleksiyon bu fuar katılımıyla da ilk defa Amerika’da tasarımlarını sunmuş, böylelikle yeni bir coğrafyaya açılmış oldu. 


Geri Dön