25 / 04 / 2024

Koleksiyon REwork Amerikada tanıtıldı

Koleksiyon REwork Amerikada tanıtıldı

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını açtı!

Koleksiyon, yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasıyla eğitimden finansa, ofisten ortak alanlara yönelik çok çeşitli tasarım çözümleri sunacak. Koleksiyon, Düsseldorf mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon Mobilya’dan Bahar Fırsatları kampanyası!

Koleksiyon, birbirinden şık ve fonksiyonel tasarımlarıyla yaşam ve çalışma alanlarını yenilemek isteyenlere Bahar Fırsatları kampanyasını sunuyor.

Porland'dan yeni Tiles Koleksiyonu!

Porland’ın 2017 tasarımları arasında yer alan Tiles Koleksiyon'da Osmanlı - Türk kültürünü yansıtan ürünler yer alıyor. Koleksiyon üç farklı desende hazırlandı.

Edilcuoghi, Palazzi koleksiyonunu hayata geçirdi!

Kale Italia’nın prestijli seramik markası Edilcuoghi, ‘Palazzi’ koleksiyonunu hayata geçirdi. Nostaljik dokunuş ve zarif detaylara sahip koleksiyon ile romantik mekanlar yaratıyor.

Seranit Grup’tan yeni koleksiyon: Mold!

Seranit Grup, yeni ürün serisi “Mold” ile 2017 yılında adından çok söz ettirecek. Yeni seri çağdaş mimari trendlere uygun olarak yalın ve minimalist bir görünüm taşıyor.

Teleset'ten özel kırmızı koleksiyon!

Türkiye’nin ilk modüler mobilya üreticisi Teleset, özel koleksiyonunda yer alan kırmızı ürünleriyle yeni yılda evlere şıklık ve zarafet katıyor…

Koleksiyon REwork Amerikada tanıtıldı Haberi

Koleksiyon REwork Amerikada tanıtıldı

Geçtiğimiz aylarda önce yurt içinde daha sonra da Londra, Dubai gibi önemli uluslararası pazarlarda tanıtılan Koleksiyon’un ‘REwork’ başlıklı ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ve uluslararası ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu. 15-17 Haziran tarihleri arasında Şikago’da gerçekleşen etkinlikte Koleksiyon Türkiye’den sektörünün tek katılımcısı oldu.


Koleksiyon ‘REwork’ serisi; ofis çevresinin çalışma alışkanlıklarını değiştirdiğinin altını çiziyor, değişimi yönetebilen bir iş anlayışı için ofisleri yeniden düşünmeye davet ediyor. Bu yaklaşım altında masa sistemlerinden bölücü panel sistemlerine kadar çeşitlenen tasarımlar yarının iş kültürünün şekillenmesine katkı sağlayacak öneriler olarak dünyanın farklı bölgelerinde tanıtılmaya devam ediyor.


Uluslararası arenanın önemli mimar, tasarımcı ve markalarını her yıl Şikago’da buluşturan NeoCon’a...