23 / 04 / 2024

Koleksiyon REwork serisi

Koleksiyon REwork serisi

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu!

Ege Seramik Varna serisi mermer dokulu yüzeyi seramik ile buluşturdu. Digital Tile teknolojisi ile hem duvar hem de sırlı granit olarak üretilen seri, Rona, Espanola ve mozaik dekorları ile döşeme alternatifi sunuyor.

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.

Ege Vitrifiye Mythos serisi ile tasarımın gücünü fonksiyonellikle buluşturuyor!

Vitrifiye sektörünün lider markalarından Ege Vitrifiye şimdi de Mythos serisi ile banyolarda. Mythos serisinde yer alan asma klozet ve duvara tam dayalı klozet modern ve özgün tasarımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Yurtbay Seramik Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor. Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne seriyor.

Sur Çelik Kapı Motta Serisi!

Sur Çelik Kapı Motta Serisi İle Tasarım Ve Güvenliği Buluşturuyor. Kapı sektöründeki yenilik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sur Çelik Kapı, Motta serisi ile tasarımı, güvenlikle birleştirerek kapınıza getiriyor...

Yurtbay Seramik'ten Timber Serisi!

Yurtbay Seramik, ahşabın eşsiz dokusunu seramik şıklığıyla mekânlara taşıyor. Son yılların trendi ahşap efektli yer ve duvar karoları, Yurtbay Seramik’in tasarım farkıyla Timber Serisi’nde buluşuyor...

Kibrıd Meterial Luminose serisi ile mermerin aydınlık dokusuna yolculuk!

Uluslararası duvar ve zemin kaplama sektörünün öncü markalarını Türkiye’de başarıyla temsil eden kibrID MATERIAL, Luminose serisi duvar kaplamaları ile iç mekanlara ışığın büyüleyici etkisini taşıyor.

Graniser Metallic Sense serisi ile metali sanata dönüştürdü!

Graniser, yaşam alanlarında değişiklik ve alışılagelmişlikten uzaklaşmak isteyenler için özel bir seri sunuyor. Digital baskı teknolojisi ile metal görünümünü mekanlara taşıyan Metallic Sense serisi, görünümü ve desenleri ile dikkat çekiyor.

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal hali!

Yurtbay Timber serisi ile ahşabın en doğal halini yansıtıyor. Kullanıldığı mekâna doğal bir zenginlik ve dekorasyon tercihlerine mükemmel bir alternatif sağlayan ahşap görünümlü zeminler modern tarzla bütünlük sağlıyor.

Kalebodur'dan C-Extreme serisi!

Kalebodur'dan C-Extreme serisi ile ince uzun ebatlarıyla döşemede farklılıklar yaratacaksınız. Renkli body porselen ve rektifiyeli olarak üretilen bu serinin beyaz, gri ve antrasit olmak üzere 3 rengi bulunuyor.

Çanakkale Seramik'ten ahşap görünümlü Country serisi!

Modern teknolojisi ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin beğenisine hitap eden Çanakkale Seramik, ahşap görünümlü özel serisi Country ile doğanın en güzel dokularını yaşam alanlarına taşıyor...

Penta History-Antik serisi banyolara nostalji katıyor!

BİRBİRİ ardına yükselen gayrimenkul projelerinde tarihi detaylara önem veren müşterilerin banyoları için tasarlanan Penta History - Antik serisi, klasik değerlere olan bağlılığı ile dikkat çekiyor...

Koleksiyon REwork serisi Haberi

Koleksiyon REwork serisi

Geçtiğimiz aylarda önce yurt içinde daha sonra da Londra, Dubai gibi önemli uluslararası pazarlarda tanıtılan Koleksiyon’un ‘REwork’ başlıklı ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ve uluslararası ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu. 15-17 Haziran tarihleri arasında Şikago’da gerçekleşen etkinlikte Koleksiyon Türkiye’den sektörünün tek katılımcısı oldu.


Koleksiyon ‘REwork’ serisi; ofis çevresinin çalışma alışkanlıklarını değiştirdiğinin altını çiziyor, değişimi yönetebilen bir iş anlayışı için ofisleri yeniden düşünmeye davet ediyor. Bu yaklaşım altında masa sistemlerinden bölücü panel sistemlerine kadar çeşitlenen tasarımlar yarının iş kültürünün şekillenmesine katkı sağlayacak öneriler olarak dünyanın farklı bölgelerinde tanıtılmaya devam ediyor.


Uluslararası arenanın önemli mimar, tasarımcı ve markalarını her yıl Şikago’da buluşturan NeoCon’a...