19 / 04 / 2024

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak!

Yurtbay Vesta serisi mekanlara ayrıcalık katacak. Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği ‘Vesta’ Serisi ile mekânlara çarpıcı bir görsellik katıyor.



Vesta, peteği çağrıştıran doğal form algısı ve uyumlu desenleriyle tüm yaşam alanlarına altıgenlerle hareketlilik kazandırıyor.  Stone, Ethnic, Mix, Geo, Wood desenleriyle birbirinden şık ambiyanslar yaratan seri, gösterişli dekor alternatifleri sunuyor.


Vesta, hem yatay hem dikey dizilebilme özelliğine sahip. Her iki kullanımda da yeni formlar oluşturarak devamlılık sağlıyor. Seri, 45 x 45 ebatlarında, beyaz, kahve ve gri renklerinde satışa sunuluyor.


Kendini yenileyen, öngörüleri ile sektöre yön veren Yurtbay Seramik, doğal formların dekorasyon trendlerinde daha da popülerleştiği günümüzde, Vesta Serisi ile modern iç mimarinin favorisi efektlerle kendini gösteriyor.  Seri, şık ve modern mekânlar sunmak isteyenlere alternatif bir öneri olurken orijinal tasarımı ile iddialı duruş sergiliyor.


Vesta Serisi, Yurtbay Seramik’in teknolojiyi ne kadar mükemmel bir şekilde kullandığını da gözler önüne seriyor. 



Geri Dön