19 / 04 / 2024

Koleksiyon REwork ofis tasarımı

Koleksiyon REwork ofis tasarımı

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Koleksiyon yeni Ankara Merkezi'ni açtı!

Koleksiyon, yeni Ankara Merkezi’nde değerlerini bir çatı altında topluyor. Ev, ofis mobilyalarından cam ve porselen aksesuarlara kadar çok çeşitli tasarımları bütünsel kurgular içerisinde sunacak.

Ofis Tekin Exclusive Zafer Bayramı'na özel koleksiyon hazırladı!

Başkent Ankara’da ofis mobilyası sektörüne yön veren Ofis Tekin Exclusive de Goldsit ile yaptığı ortak çalışma ile bu yıl Zafer Bayramına özel koleksiyon hazırladı.

Koleksiyon'un REwork serisi Amerika'da tanıtıldı!

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Koleksiyon Mobilya New York'ta ofis açtı!

ABD pazarında önemli bir oyuncu olmayı hedeflediklerini söyleyen Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Malhan, “New York ofisimizi açtık. Dallas ofisimiz ağustosta hizmete girecek. Bu ülkede 10’a yakın şehirde olmak istiyoruz” dedi.

Koleksiyon verimliliği artıracak mobilya üretiyor!

Çalışanların psikolojileri ve verimlilikleri arasındaki bağa yönelik araştırmalar yapan Koleksiyon Mobilya, çalışma verimini artıran mobilya üretti. Yeni tasarım mobilyalar ile ofis ortamı baştan sona değişiyor...

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Koleksiyon Ofis artık Kazakistan’da!

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar üreten Koleksiyon, yeni ofis tema ve tasarımlarını artık Kazakistan’da da sergiliyor...

Koleksiyon Caddebostan mağazasını yeniledi!

1971 yılından bu yana yenilikçi tasarım endüstrisi olarak ev, ofis mobilyaları, obje ve aksesuarlar tasarlayarak üreten Koleksiyon, İstanbul’un önemli bölgelerinden Bağdat Caddesi’ndeki Caddebostan mağazasını yeniledi...

Koleksiyon'da hedef 150 milyon TL ciro!

Koleksiyon Mobilya, yeni ofis mobilyası projelerine yatırım yapmayı planlıyor. Koleksiyon Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Koray Malhan, 2013 yılı için hedeflenen cirolarının 158 milyon TL olduğunu belirtti..

Koleksiyon, yeni ofis mobilyası projeleriyle büyümesini sürdürüyor!

Koleksiyon, yeni ofis mobilyası projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. Koray Malhan; Türkiye’de genç nüfus ve gelişen ekonominin varlığı elbette modern ofislerin varlığını ve büyümesini de daha hızlandırıyor." dedi

Türkiye’de Ofis Trendleri ve Projelerinin Gelişimi Toplantısı 13 Eylül'de!

Koleksiyon Mobilya’nın Türkiye ve dünyada 2013 yılı içinde gerçekleştirdiği dev ofis projeleri ile ilgili bilgilerin de aktarılacağı basın toplantısı, 13 Eylül Cuma günü Koleksiyon Mobilya’nın Sarıyer/Tarabya’daki merkezinde gerçekleştirilecek.

Koleksiyon hem ev hem ofis mobilyalarını tanıttı!

Hem evini hem de ofisini yenileyeceklere zengin kanepe seçenekleriyle yeni bir soluk getiren Koleksiyon, içinde bulunduğumuz coğrafyaya ait eşsiz izleri taşıyan modelleriyle de dikkat çekiyor...

Koleksiyon ofis koltuğu serisi Tola'ya Red-Dot Tasarım Ödülü!

Koleksiyon yeni ofis koltuğu serisi Tola ile tasarım dünyasının en önemli ve prestijli yarışmaları arasında sayılan Uluslararası Red-Dot Ürün Tasarımı ödülüne layık görüldü...

Koleksiyon REwork ofis tasarımı Haberi

Koleksiyon REwork ofis tasarımı

Geçtiğimiz aylarda önce yurt içinde daha sonra da Londra, Dubai gibi önemli uluslararası pazarlarda tanıtılan Koleksiyon’un ‘REwork’ başlıklı ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ve uluslararası ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu. 15-17 Haziran tarihleri arasında Şikago’da gerçekleşen etkinlikte Koleksiyon Türkiye’den sektörünün tek katılımcısı oldu.


Koleksiyon ‘REwork’ serisi; ofis çevresinin çalışma alışkanlıklarını değiştirdiğinin altını çiziyor, değişimi yönetebilen bir iş anlayışı için ofisleri yeniden düşünmeye davet ediyor. Bu yaklaşım altında masa sistemlerinden bölücü panel sistemlerine kadar çeşitlenen tasarımlar yarının iş kültürünün şekillenmesine katkı sağlayacak öneriler olarak dünyanın farklı bölgelerinde tanıtılmaya devam ediyor.


Uluslararası arenanın önemli mimar, tasarımcı ve markalarını her yıl Şikago’da buluşturan NeoCon’a...