25 / 04 / 2024

Koleksiyon verimliliği artıracak mobilya üretiyor!

Koleksiyon verimliliği artıracak mobilya üretiyor!

Çalışanların psikolojileri ve verimlilikleri arasındaki bağa yönelik araştırmalar yapan Koleksiyon Mobilya, çalışma verimini artıran mobilya üretti. Yeni tasarım mobilyalar ile ofis ortamı baştan sona değişiyor...



Çalışanların psikolojileri ve verimlilikleri arasındaki bağa yönelik araştırmalar yapan Koleksiyon Mobilya, çalışma verimini artıran mobilya üretti.


Psikolojik vaziyet üzerinde en etkili unsurların ışık,  ses, ısı, renk, ergonomi  gibi faktörler olduğunu belirten Koleksiyon Tasarım ve Marka Direktörü Koray Malhan, yeni tasarım mobilyalar ile ofis ortamını baştan sona değiştirdiklerini kaydetti. 


Koray Malhan, tasarımlarıyla, iş arkadaşlarıyla aynı ortamda çalışılabilecek ofis oluşturduklarını söyledi. Koleksiyon olarak 2014’te 132 milyon ciro elde ettiklerini bildiren Malhan, yurtiçinde 112 milyon liralık, yurtdışında ise 21 milyon liralık satış yaptıklarını belirtti.  


2015 için en az yüzde 20 büyüme hedefiyle 160 milyon lira üzerini hedeflediklerini vurgulayan Malhan, “Yurtiçi ve yurtdışı arasında yüzde 75 ile yüzde 25’lik dağılım yakalayarak ihracat payını büyütmeyi hedefliyoruz. Gelecek 4 yıllık projeksiyonda ise bu oranı yüzde 50’ye getirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.


Zaman





Geri Dön