25 / 04 / 2024

Koleksiyon REwork NeoCon

Koleksiyon REwork NeoCon

Koleksiyon’un ‘REwork’ ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu.

Konut sektöründe kurallar değişiyor! Mücevher arazilere koleksiyon konut yapıyorlar

Homer Yapı, metrekare, beton kalitesi gibi olgularla hareket eden klasik konut sektörüne, hayat tarzı, bir arada huzurlu yaşam felsefesi ve koleksiyon değerinde yapılar gibi kavramsal açılımlar getiren yeni bir faaliyeti başlattı.

Koleksiyon Mobilya'dan arsa yatırımı

Koleksiyon Mobilya Tekirdağ'daki fabrika lokasyonunda olası bir kapasite artırımında kullanılmak üzere 26 dönümlük araziyi yaklaşık 5.5 milyon liraya satın alacağını duyurdu.

Hande Erçel X Atasay kapsül koleksiyonu pırlanta küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 eylül 2022 fiyat listesi

Binlerce kadın Atasay Hande Erçel Kapsül fiyat listesini merak ediyor. Küpe almak isteyenler özellikle bu koleksiyondan tercih ediyor. Peki Atasay Hande Erçel Kapsül koleksiyon küpe fiyatları ne kadar? İşte 8 Eylül 2022 fiyat listesi...

Herkesin favori markası HM’den okula dönüş koleksiyonu! 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi…

Çok sevilen HM’den çok beğenilen yeni bir koleksiyon. Herkesin gözde markası olan, her avm bin uğrak yeri olan HM, okullu minikler için çok renkli ve çok rahat okula dönüş koleksiyonu. İşte 6 Eylül 2022 HM fiyat listesi..

Anneler Günü'ne özel Altınbaş'tan özel hediye ve takılarda yüzde 39'a varan indirim! 

Anneler Günü'ne özel hediye ve takılar Albaş'ta yüzde 39'a varan indirimlerle satışta. Anneler Günü için hediye fikri arayanlar Altınbaş'ı yakından takip ediyor. Eşsiz takılar ve değerli taşların yer aldığı koleksiyon Altınbaş resmi sitesinde ve mağazalarda satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

LXR Hotels-Resorts açılıyor!

Susona Bodrum, LXR Hotels-Resorts, Hilton'un lüks koleksiyon markasının çatısı altında Türkiye sınırları içerisindeki ilk tatil destinasyonunun açılışını yapıyor...

Koleksiyon İstanbul’daki ilk outlet mağazasını açıyor!

Yaşam alanlarında fark yaratan tasarımlarla hayata dokunan Koleksiyon, Türkiye’deki 15. Mağazasını outlet konseptiyle Koleksiyon Tarabya Kampüsü içerisinde açacak. 

Mimar Faruk Malhan Midyat Kentsel Tasarım Projesi’ni anlatacak!

Koleksiyon markasının kurucusu mimar Faruk Malhan, 13 Temmuz Cuma günü Bodrum Mimarlık Kitaplığı’nda “Midyat Kentsel ve Kırsal Tasarımı Projesi” sunumunu yapacak. 

Koleksiyon yurt içindeki 14. mağazasını Tekirdağ’da açtı!

Koleksiyon, Tekirdağ’daki fabrikasının yanına 1000 metrekarelik yeni bir mağaza açtı. Bu mağaza ile Koleksiyon, yurt içindeki 14’üncü mağazasını açmış oldu..

Cafer Bozkurt Mimari Proje Sergisi 21 Şubat'a kadar sürecek!

Koleksiyon ve İstanbul Serbest Mimarlar Derneği (İstanbulSMD)’nin  ortak çalışması “Koleksiyon / İstanbulSMD Mimarları Ağırlıyor” sergilerinden Cafer Bozkurt Mimarlık proje sergisinin açılışı yapıldı.

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Almanya Koleksiyon Düsseldorf mağazası açıldı!

Koleksiyon, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Koleksiyon' yeni açılan Almanya – Düsseldorf’taki mağazasını Avrupa’nın merkez noktası olarak konumluyor.

Koleksiyon REwork NeoCon Haberi

Koleksiyon REwork NeoCon

Geçtiğimiz aylarda önce yurt içinde daha sonra da Londra, Dubai gibi önemli uluslararası pazarlarda tanıtılan Koleksiyon’un ‘REwork’ başlıklı ofis serisi yeni kıtalara açılıyor. Umberto Eco’nun ‘Açık İş’ yaklaşımından temel alan bu yeni seri, her yıl Amerika’da gerçekleşen ve uluslararası ofis sektörünün en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen NeoCon’da sunuldu. 15-17 Haziran tarihleri arasında Şikago’da gerçekleşen etkinlikte Koleksiyon Türkiye’den sektörünün tek katılımcısı oldu.


Koleksiyon ‘REwork’ serisi; ofis çevresinin çalışma alışkanlıklarını değiştirdiğinin altını çiziyor, değişimi yönetebilen bir iş anlayışı için ofisleri yeniden düşünmeye davet ediyor. Bu yaklaşım altında masa sistemlerinden bölücü panel sistemlerine kadar çeşitlenen tasarımlar yarının iş kültürünün şekillenmesine katkı sağlayacak öneriler olarak dünyanın farklı bölgelerinde tanıtılmaya devam ediyor.


Uluslararası arenanın önemli mimar, tasarımcı ve markalarını her yıl Şikago’da buluşturan NeoCon’a...