25 / 04 / 2024

Arthur kasırgası kanada

Arthur kasırgası kanada

ABD’nin Florida eyaletinde iki gün önce başlayan tropik Arthur kasırgası, Kanada’da etkili olmaya başladı.ABD’nin güneyinde başlayan ve kuzeye ilerleyen kasırga Kanada’da hayatı olumsuz etkiledi..

Altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası! Yer yerinden oynadı! Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem günü de milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.  Bugün altın fiyatlarında yıl sonu kasırgası yaşanırken altında yer yerinden oynadı. Elinde altını olan baksın! 30 Aralık 2022 altın fiyatları. 

Altın fiyatlarında ne kasırgası resmen tsunami yaşanıyor! Yatırımcılar hemen bakın! 20 Ekim 2022 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın fiyatlarında ne tsunami resmen kasırga yaşanıyor. Yatırımcılar şok içinde. Altın fiyatları tarihin düşüşünü yaşıyor. İşte güncel altın fiyatları 20 Ekim 2022...

Florida'yı vuran Ian Kasırgası konut sorununu da artırdı!

ABD'de Ian Kasırgası’nın vurduğu Florida'da konut sorunu da arttı. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, eyalette, özellikle düşük gelirlilerin konut sıkıntısı yaşamaya başladığı bildirildi.

Brad Pitt'in afetzedeler için inşa ettirdiği evler kullanılamaz halde!

Dünyaca ünlü amerikalı aktör Brad Pitt'in kurucularından olduğu Make It Right Vakfı'nın, katrina kasırgası sonrası mağdur olanlar için inşa ettirdiği evlerin yaşanılabilecek halde olmadığı ortaya çıktı. İnşaatı tamamlanan 109 evden sadece 6'sında yaşanılabilir olduğu belirlendi.

Bahamalar'da yıkım uydudan görüntülendi!

Dorian kasırgası ABD'den önce Bahamalar'da can kayıplarına neden oldu. Bölgedeki yıkım ise havadan uyduyla görüntülendi.

Dorian'da 13 bin ev ağır hasar gördü!

Dorian Kasırgası Bahamalar'ı vurdu. Dorian'da kasırga sonucunda 13 bin ev kullanılamaz hale geldi.

Karayip'te vatandaşlığa kasırga indirimi!

Birçok insan özellikle Avrupa ülkelerinde vatandaşlık hakkı kazanmak için çeşitli bedeller ödüyor. Kimi gayrimenkul alıyor, kimi yatırım yapıyor. En kolay vatandaşlık hakkı veren Karayipler'de Irma kasırgası sonrasında vatandaşlık maliyetlerinde indirim yapıldı...

Donald Trump'ın evi kasırgayı atlattı!

ABD Başkanı Donald Trump'ın Saint Martin Adası'ndaki malikânesi, Irma kasırgasından hafif hasarlı kurtuldu.

Tolgahan Sayışman: Felaketi öngörseydim, ev almazdım!

Miami’den iki ev satın alan Tolgahan Sayışman, Irma Kasırgası sonrası yaptığı açıklamada “Felaketi öngörseydim bu yatırım için acele etmezdim” dedi.

Irma kasırgası Richard Branson'ın adasını yerle bir etti!

ABD'de hayatı cehenneme çeviren Irma kasırgası ünlü milyarder Richard Branson'ın da adasını yerle bir etti.

ABD'deki Irma Kasırgası 30 bin Türk'ü mağdur etti!

Irma Kasırgasının vurduğu Florida'da yaklaşık 30 bin Türk’ün gayrimenkulü var. Miami’de ev sahibi olan ünlüler arasında sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim de bulunuyor.

Irma kasırgası Kübayı da vurdu! Binalar çöküyor!

Küba'nın kuzey sahillerini vuran kasırganın yol açtığı fırtına ve sellerde 10 kişi hayatını kaybetti. Ülkedeki konut stokunun büyük bölümü yıllanmış eski binalardan oluşuyor.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Arthur kasırgası kanada Haberi

Arthur kasırgası kanada

ABD’nin Florida eyaletinde iki gün önce başlayan tropik Arthur kasırgası, Kanada’da etkili olmaya başladı.


Kanada’nın doğu eyaletleri Nova Scotia ve New Brunswick ile Prince Edward Island’da saatte ortalama 110 kilometre hızla esen kasırga, beraberinde getirdiği yağmurla hayatı felç etti. Kasırga ve şiddetli yağmurla oluşan sel baskınları nedeniyle günlük hayat dururken, üç eyalette elektrikler kesildi, uçak seferleri iptal edildi ve bazı yollar ulaşıma kapandı.


Ülkenin güneydoğu bölgesinde 300 binden fazla ev ve işyerine enerji nakil hatlarının kopması nedeniyle elektrik verilemiyor. 


Kanada Kasırga Merkezi, kasırganın bir süre daha etkili olacağını ve kuzeydoğudaki Newfoundland eyaletine doğru hareket etmesinin beklendiğini açıkladı. Şu ana dek can kaybına neden olmayan Arthur kasırgasının ne miktarda maddi hasara yol açtığı henüz...