25 / 04 / 2024

Miami'den ev alan beyaz Türklere kötü haber!

Miami'den ev alan beyaz Türklere kötü haber!

Bir felaket gibi gelen ve saatte 295 kilometre hızla ilerleyen Irma Kasırgası, St Martin Adası ile Barbuda Adası'nı enkaza çevirdi. Kasırganın Cumartesi günü Miami'ye, Pazar günü ise Florida'ya gelmesi tahmin ediliyor.



Doların düşüş trendine girmesi nedeniyle ABD'deki yatırımlarından umduğunu bulamayan beyaz Türklere kötü haber geldi. Karayipler'de birçoğu tatil cenneti adaları yıkıp geçen Irma Kasırgası, Porto Riko'ya ulaştı. Kasırganın geçtiği Karayipler'de Fransa ve Hollanda arasında bölünmüş St Martin Adası ile Barbuda adası enkaza döndü. Bölgedeki adalarda bulunan en az dokuz kişinin hayatını kaybetti. 


St Martin Adası yok oldu

Bir felaket gibi gelen Irma Kasırgası, St Martin Adası'nı neredeyse yok etti. Adada binalar moloz yığınına döndü. 1600'e yakın nüfusu olan ada resmen sular altında kaldı ve binaların yüzde 95'i zarar gördü. 


Miami den ev alan beyaz Türklere kötü haber!


St Martin adasının havadan çekilen görüntüleri Hollandalı yetkililerce paylaşıldı.


Barbuda'da nüfusun yarısı evsiz kaldı

295 kilometre hızla ilerleyen Irma Kasırgası, Barbuda Adası'nı yaşanamaz hale getirdi. Antigua ve Barbuda Başbakanı Gaston Browne konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Barbuda'da nüfusun yarısının evsiz kaldığı, bölgenin yeniden inşasının ise 100 milyon dolara mâl olacağı söylendi. 


Miami den ev alan beyaz Türklere kötü haber!


Barbudalı yetkililerin dağıttığı fotoğraflar, bölgedeki yıkımı gösteriyor.


Miami'yi Cumartesi günü vuracak

Miami'den ev alan beyaz Türklere kötü haber geldi. ABD'de yatırım yapan yatırımcılar, doların düşüş trendine girmesi nedeniyle umduğunu bulamadı. Irma Kasırgası'nın beyaz Türklerin en çok ev aldığı bölge olan Miami'ye Cumartesi günü saat 20:00 sularında gelmesi tahmin ediliyor. Meteorolojik tahminler, kasırganın Miami’yi ve doğu kıyılarını etkileyeceğini gösteriyor.



Miami den ev alan beyaz Türklere kötü haber!


Florida'da olağanüstü hal

Irma Kasırgası'nın ABD'nin Florida eyaletine Pazar günü gelmesi bekleniyor. Florida, Virgin adaları ve Porto Riko'da olağanüstü hal ilan edildi. Florida Keys'te bulunan turistler tahliye ediliyor.



Miami den ev alan beyaz Türklere kötü haber!


Petek Dinçöz ve Serkan Kodaloğlu Miami'den ev alıyor!


Kenan İmirzalıoğlu Miami’de 1.5 milyon dolara daire aldı! 


Geri Dön