28 / 03 / 2024

Artvin satış verileri

Artvin satış verileri

TUİK Trabzon Bölge Müdürlüğü Doğu Karadeniz'de konut satışlarının yüzde 7,9 oranında arttığını Artvin'de ise konut satışlarının yüzde 29,8 oranında arttığını açıkladı.

Konut satışları şubatta yüzde 17 arttı! Ortalama konut fiyatı 3 milyon 220 bin TL'ye yükseldi!

Endeksa 2024 Şubat konut piyasası verileri açıklandı. Buna göre, ülke genelinde son bir yılda konut satış fiyatları yüzde 63 arttı. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 3 milyon 220 bin 111 TL, metrekare bazında değer ise 24 bin 581 TL oldu. 

İki ilde tam 13 iş yeri satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Kayseri ve Artvin'de yer alan 13 adet iş yeri için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 25 Mart ve 26 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ODMD açıkladı! Şubat ayında en çok satılan elektrikli otomobiller neler?

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ile ilgili olarak buna göre, 2024 Şubat ayında Türkiye’de en çok satışı yapılan sıfır elektrikli otomobil modellerini tek tek duyurdu.  İşte en çok satılan 10 elektrikli otomobil modelleri.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Konut kredisi faizleri zirve yaptı, krediyle konut almak isteyenlerin sayısı azaldı!

ATSO Başkanı Ali Bahar, TÜİK tarafından açıklanan konut satış verileri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Açıklamasında konut satışında yaşanan gerilemeye dikkat çeken Başkan Bahar, krediyle konut almak isteyenlerin sayısının azaldığını da sözlerine ekledi.

O ilde 6 adet konut ile 3 adet ofis satışa çıkıyor! Gayrimenkul alacaklar dikkat! 

Artvin Yusufeli'nde 6 adet konut ile 3 adet ofis satılıyor. Peki Artvin Yusufeli'ndeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

ODMB açıkladı! Lüks araç satışları ikiye katlandı

Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin (ODMB) verileri, senenin ilk 10 ayındaki lüks araç satışının geçen yıla oranla ikiye katlandığını belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de 3 arazi satacak! İhalesi 26 Ekim'de!

Şavşat Kaymakamlığı Artvin'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

Otomobil satışlarında rekor kırıldı! Yüzde 70 arttı!

Otomobil ve hafif ticari araçlarının satışına yönelik 2023 yılı Mayıs ayı verileri paylaşıldı. Bu kapsamda, otomobil satışlarında tüm zamanların mayıs ayı rekoru kırıldı. Aynı zamanda, araç satışı 2022’nin aynı dönemine göre yüzde 70,9 artarak 111 bin 356 adet olarak gerçekleşti.

Otomotiv satışlarında yüzde 70,9'luk rekor artış!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) verileri belli oldu. Bu kapsamda otomotiv satışlarında yüzde 70,9'luk rekor artış dikkat çekti. İşte detaylar...

Artvin satış verileri Haberi

Artvin satış verileri

TUİK Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün, TUİK veri tabanından derlediği bilgilere göre; 2016 yılı Aralık ayında Türkiye'de satılan konut sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 oranında artarak 142 bin 713 olurken, aynı dönemde Doğu Karadeniz'de konut satışları yüzde 7,9 oranında artarak 4 bin 241 oldu. 


2016 Aralık ayında bir önceki yılın aynı ayına göre, Doğu Karadeniz bölgesi iller bazında incelendiğinde konut satışları Artvin'de yüzde 29,8 artarak 248'e, Rize'de yüzde 27,1 oranında artarak 455'e, Gümüşhane'de yüzde 19,4 oranında artarak 117'ye, Trabzon'da yüzde 10,4 oranında yükseliş ile bin 616'ya ve Giresun'da yüzde 4,5 oranında yükselerek 603'e çıktı. Ordu'da ise yüzde 3,1 oranında düşüş ile bin 202'ye geriledi. 


Yabancılara Konut Satışında Yıllık Artış Hızı En Yüksek İl Trabzon 2016 yılı Aralık ayında Trabzon Türkiye...