19 / 04 / 2024

Artvin turizmi 2015

Artvin turizmi 2015

Turizm harekatı Artvin Valiliği 2015 'te organize edecekleri turizm etkinliklerini masaya yatırdı. Valilikte düzenlenen toplantı Vali Kemal Cirit başkanlığında yapıldı. Artvin Tanıtım Günlerinde kentin iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Artvin Hopa Devlet Hastanesi taşınıyor!

2012 yılında başlanan yeni Artvin Hopa Devlet Hastanesi binasının 2015 Eylül ayında taşınması kararı alınmıştı. Hopa Belediyesinin destekleri ile hastane önüne asfaltlama çalışmaları yapılmaya başlandı.

Artvin'de Eylül ayında konut satışı yüzde 6,2 azaldı!

TÜİK Trabzon Bölge Müdürlüğü'nün, TÜİK veri tabanından derlediği bilgilere göre; 2015 yılı Eylül ayında Artvin'de konut satışı yüzde 6,2 oranında azaldı.

Artvin Şavşat dünyanın en sakin şehri oldu!

Artvin Valisi Sayın Kemal Cirit, 21-23 Haziran tarihlerinde İtalya’nın Milano şehrinde yapılan törende Şavşat'ın "sakin şehir" unvanı almakta olduğunu belirtti. Artvin'in Şavşat ilçesi Cittaslow 2015 Genel Kurulu'nda aldığı belge ile "sakin şehir" unvanın

Artvin, alternatif turizm arayanları bekliyor!

Artvin Valisi Kemal Cirit, alternatif turizmi öne çıkaracak bütün öğelerin Artvin'de bulunduğunu, deniz turizmine alternatif herşeyi Artvin'de sunmaya hazır olduklarını söyledi.

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mashafyco sağlık Turizmi Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş 'ta Mohamad Khaır Hafar Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir kruvaziyer turizmi 2015'e kötü giriş yaptı!

ETİK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İşler, geçtiğimiz yıl yaklaşık yüzde 31 kayıpla kamuoyunu uzun süre meşgul eden İzmir kruvaziyer turizminin 2015 yılına da kötü bir giriş yaptığını söyledi.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

İkinci denize dolgu havalimanı Rize-Artvin'e yapılacak!

Ordu-Giresun Havalimanı ’ndan sonra Türkiye’de denize dolguyla inşa edilecek ikinci havaalanı Rize- Artvin Havalimanı olacak. Hükümetin 2015 yatırım programına alınan havalimanı için proje çalışmaları başlatıldı.

Rize ve Artvin'de Taşdibi HES projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Çayen Elektrik Üretim San. Tic. A.Ş tarafından; Rize ve Artvin'de Taşdibi HES projesi için 17 Şubat ve 18 Şubat 2015 günü saat 10:00'da halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Bodrum engelli turizmi için çalışmalara başlayacak!

Bodrum'da, engelli spor turizmi faaliyetlerini geliştirmek amacıyla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile görüşen ANB Travel Genel Müdürü, Bodrum Belediyesi'nin de desteğiyle 2015 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacaklarını belirtti.

Afyonkarahisar, EMITT 2015 Turizm Fuarı'na katılacak!

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizmi Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından birisi olan “EMITT 2015 Fuarına” katılım sağlanacağı belirtildi.

Artvin'in turizm hedefi ilk 5'e girmek!

Artvin Valisi Kemal Cirit, 2015 yılında düzenlenecek olan turizm etkinlikleri öncesi kentteki turizm işletmeleri ve acente sahipleriyle bir araya geldi. Toplantıda Artvin'in turizm çalışmaları ve hedefleri konuşuldu.

Artvin'de turizm çalışmaları başladı!

Turizm harekatı Artvin Valiliği 2015 'te organize edecekleri turizm etkinliklerini masaya yatırdı. Valilikte düzenlenen toplantı Vali Kemal Cirit başkanlığında yapıldı. Artvin Tanıtım Günlerinde kentin iyi şekilde tanıtılmasını sağlamak amaçlanıyor.

Artvin turizmi 2015 Haberi

Artvin turizmi 2015

Artvin Valiliğince, 2015 yılında düzenlenecek turizm etkinlikleri masaya yatırıldı. Vali Kemal Cirit başkanlığında, valilikte düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Vali Yardımcıları Hasan Ongu ve Önder Coşğun, kaymakamlan ile ilçe belediye başkanları katıldı. Artvin'in geleceğini turizm ve eğitimde gördüğünü ve kentin bu yönde konumlandığını ifade eden Cirit, şunları dile getirdi: "Artvin, konuşulanları ise hayata geçirmenin yollarını aramakta. Biz şunu memnuniyetle görmekteyiz ki geçtiğimiz yıla göre 2014'te en az 1 milyona yaklaşan turisti yakaladık. Fakat turizmde niteliği ve gelir getiren kalemlerde aynı başarıyı sağlayamadık. Şimdi amaç bu sektörden kazanç elde edecek yollan bulmak. Bugün kü toplantımız dağınık görünümlü beklentileri planlayarak geleceği şekillendirmek ve ayrıca 22 - 25 Ocak tarihleri arasında yapılacak EMİTT FUAR'ında Artvin'in beklentilerini sağlayacak başarıyı elde etmek." Toplantının...