26 / 04 / 2024

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi. Türkkan, “Güçlendirme bir yöntem olarak benimsenirse kentsel dönüşüm maliyeti de 5’te 1 oranında düşer” dedi

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Korhan Kurdoğlu yeniden Ata GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Korhan Kurdoğlu, Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu tarafından, Yönetim Kurulu Üyelerinin oybirliği ile yönetim kurulu komite üyeleri belirlendi. 

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Ertan Keleş yeniden Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Ertan Keleş, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne ise Mustafa Levent Sungur seçildi...

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçti! 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu üyeleri...

Akfen GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu komite üyelerini seçti. İşte Akfen GYO'nun yönetim kurulu komite üyeleri...

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Ahmet Akbalık yeniden Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanlığına Ahmet Akbalık, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ürfi Akbalık seçildi...

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Lucas Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Seferoğlu ve Mehmet Tunali tarafından kuruldu. 

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Apleona Real Estate Mülk Yönetim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akyol tarafından açıldı.

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan Haberi

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan

ARTYOL Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Türkkan, “Mevcut yapı stokunun yarısından fazlası güçlendirme ile kurtarılabilecek durumda. Güçlendirme bir yöntem olarak benimsenirse 20 yılda bitecek olan kentsel dönüşüm çok daha kısa sürede biter. Maliyeti de 5’te 1 oranında düşer” ifadelerini...