25 / 04 / 2024

arzu özdal tmmob şehir planlama

arzu özdal tmmob şehir planlama

Ahmet Özdal ile birlikte İstanbul'un Üçüncü Köprüsü Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan şehir plancısı Arzu Özdal kimdir? Arzu Özdal biyografisi, özgeçmişinde hangi bilgiler bulunmaktadır?

3. köprünün şehir plancıları meslekten atılmış!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinin imar planlarını yapan Şehir Plancısı Ahmet Özdal ile ortağı Arzu Özdal’ın 3 ay boyunca meslekten men edilmiş...

Konak Belediyesi'ne TMMOB Şehir Plancıları Odası'ndan ödül!

Konak Belediyesi, hazırladığı ‘Saadet Mirci Evi’ ve ‘Radyo ve Demokrasi Müzesi’ projeleri ile TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından iki yılda bir düzenlenen ‘Raci Bademli İyi Uygulamalar Özendirme Ödülü’nün sahibi oldu.

Arzu Sabancı evini Elle Dergisi'ne açtı!

Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

İşte Arzu Sabancı'nın merak edilen evi!

Arzu Sabancı: Tarzım zamanla, yaşadıklarımla gelişti. Çok başarılı bir iş kadını olduğunu hepimiz biliyoruz. Elle dergisi, Hayat Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Sabancı’nın İstanbul’daki evine konuk olup stilini konuştu.

Arzu Atabarut ve Murat Atabarut çifti evini dizi setine kiraladı!

Türk dizi sektöründe son yıllarda yaşanan hareketlilik; villa ve yalı sahibi sosyetik isimlerin de yüzünü güldürdü! Murat-Arzu Atabarut çifti evlerini dizi setine çevirmeyi kabul etti.

Maltepe Belediyesi TMMOB ile işbirliği yapacak!

Maltepe Belediyesi TMMOB'ye bağlı meslek odaları ile Maltepe Belediyesi arasında, sağlıklı kentleşme ve nitelikli yapılaşmayla ilgili işbirliği protokolü yapılması için Belediye Başkanı Ali Kılıç’a yetki verilmesini kabul etti

Melih Gökçek'ten TMMOB'a bağlı meslek odalarına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararına neden olan Ankara Barosu ile TMMOB'a bağlı meslek odalarına twıtter'dan tepki gösterdi. İşte Gökçek'in o değerlendirmeleri...

TMMOB'dan Melih Gökçek'e tepki!

TMMOB‘ye bağlı Çevre Mühendisleri Odası, Peyzaj Mimarları Odası ve Şehir Plancıları Odası Ankara Şubesi Atatürk Orman Çiftliği'nin imar planlarını iptal edilmesi nedeniyle, Ankara Bulvarı'nın AOÇ içindeki tüm bağlantı yollarının kapatılmasına tepkili...

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası tescil yönetmeliği!

TMMOB Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası harita ve kadastro mühendisleri ve büroları tescil yönetmeliği 5 Ağustos 2015 tarihinde 29436 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelik esasları..

İzmir TMMOB'nin inşaatlarda denetim yetkisi kalmadı!

Torba yasa ile TMMOB'nin denetim yetkisinin kalmadığını belirten Jeofizik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Erhan İçöz, belediyelere protokol çağrısı yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu TMMOB ile bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Gıda Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Songül ve beraberindeki heyeti ile bir araya geldi.

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği!

TMMOB harita ve kadastro mühendisleri odası ana yönetmeliği değişikliği yönetmeliği 27 Haziran 2015 tarihinde 29399 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yönetmelikte yapılan değişiklikler...

TMMOB'nin Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu mücadelesi sürüyor!

TMMOB olarak, gündeme geldiğinde bu yana, İstanbul‘un gündelik yaşamını ve geleceğini geri dönüşü mümkün olmayacak şekilde tahrip edecek olan Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu dayatmasına karşı mücadele sürüyor.

arzu özdal tmmob şehir planlama Haberi

arzu özdal tmmob şehir planlama

Arzu Özdal kimdir?


Arzu Özdal, 1973 İstanbul doğumludur. Yıldız  Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden 1995 yılında mezun olmuştur. Mezun olduğu tarihten itibaren Mart 1997  tarihine kadar Citibank Bireysel Krediler Departmanı’nda görev alan Özdal, bu tarihten Temmuz 2003’e kadar, yönetici eğitimci olarak görev yapmıştır.  


Temmuz 2003 ile Aralık 2007 tarihleri arasında Kent Yapı Planlama Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Taahhüt Ltd. Şti'nde şehir plancısı ve değerleme uzmanı olarak görev yapan Arzu Özdal, Aralık 2007 tarihinden itibaren halen ortağı olduğu Bige İnşaat Taahhüt Ltd. Şti.'nde  şehir plancısı ve gayrimenkul değerleme uzmanı olarak görevini sürdürmektedir. Arzu Özdal Şehir Plancıları Odası üyesi olup, evli ve 3 çocuk annesidir.


Arzu Özdal iletişim!


Bige İnşaat


Adres: Şair Arşi Caddesi, Çavuşkuşu Sokak No:12/2 Göztepe Kadıköy İstanbul

Tel : 0216...