23 / 04 / 2024

AS Gayrimenkul

AS Gayrimenkul

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Mehmet Salih Satıcı tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli 24 Mart 2014 tarihinde Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Cevher Hanım Apartmanı'nda kuruldu.

Kibar Holding'ten 3 yeni gayrimenkul şirketi! Tam 101.7 milyon TL sermaye ile kuruldu!

Kibar Holding Kurucu ve Onursal Başkanı Asım Kibar, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında 3 yeni gayrimenkul şirketi kuruldu. İşte ayrıntılar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 6 milyon 520 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Tuzla Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 60 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Arnavutköy Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Beşiktaş Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 24 milyon 155 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

K Orhanlı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

As Steel Global Gayrimenkul Ve Metal Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 3 milyon 415 bin 500 TL sermaye bedeli ile Ozan Çelik tarafından kuruldu.

Evergrande krizini gayrimenkul şirketlerinin sınırlandırılması getirdi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Tuğrul Belli bugünkü köşesinde Çin’in 2. en büyük gayrimenkul şirketi olan Evergrande'nin kriz sürecini kaleme aldı. İşte Tuğrul Belli'nin 'Asıl sorun Evergrande değil Çin’in sürdürülemez büyüme stratejisi' başlıklı yazısı...

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

As İnvest Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Muhammet Salih Eksik, Hüseyin Çıkrıkcıoğlu, Selim Eksik tarafından kuruldu.

Vanguard Group Prodüksiyon Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanguard Group Prodüksiyon Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 300 bin TL sermaye  Asım Badar Butt tarafından kuruldu. 

AS Gayrimenkul Haberi

AS Gayrimenkul

AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi, Mehmet Salih Satıcı tarafından 10 bin liralık sermaye bedeli 24 Mart'ta kuruldu. 


AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri , a plus ofisler, arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. 2-Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 3-Şirket amaçları ve konusunu gerçekleştirebilmek için her nevi araç alabilir, satabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.


AS Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi adres: Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, H. Mehmet Efendi Sokak, Cevher Hanım Apartmanı, No:15...