24 / 04 / 2024

as yapı kentsel dönüşüm

as yapı kentsel dönüşüm

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50′nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.

As Yapı kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirecek!

Haluk Sert kurduğu As Yapı ile gayrimenkul sektöründe sıra dışı işler yapıyor. Haluk Sert, oteldeki uzmanlığını kentsel dönüşüme de aktarmaya karar verdi. Firma, İstanbul'un faıklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştiriyor.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Hür As Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Hür As Yapı Taahhüt Limited  Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Hürrem Arslan tarafından kuruldu.

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mns As Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Altınsoy tarafından kuruldu.

İstanbul'da riskli yapılar adresleniyor!

İstanbul'da olası bir depremde hasar görecek binlerce yapı kentsel dönüşüm için bekliyor. İBB bu yıl 39 ilçedeki tüm binalarda tespit çalışmalarını tamamlamayı planlarken, dönüşümü engelleyen sorunlar için de harekete geçti.

Bursa Osmangazi'de tarım arazisi üzerinde inşa edilmeye çalışan yapı yıkıldı! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, ilçede tarım alanı üzerine inşası yapılan yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Bayram Şenocak'tan İBB'ye konut inşa eleştirisi!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ile, Gaziosmanpaşa ve Eyüpsultan İlçe Kongreleri’nde yaptığı konuşmada İBB'nin konut inşası ve kentsel dönüşüm vaadlerine yönelik eleştiride bulundu. 

Marmaris'te yeşil alanlar imara mı açılıyor?

Cumhurbaşkanlığı saray inşası yapılacak olan Marmaris'in cennet koylarında ağaç kesiminin başladığı iddia edilerek suç duyurusunda bulunuldu. 

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi açıldı!

Tufan As Yapı Taahhüt İnşaat Nakliyat Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İst.Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Amanet tarafından açıldı. 

Murat Kurum'dan Siirt'e konut ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Bugüne kadar Siirt'imize 1224 konut inşası gerçekleştirdik. 100 bin sosyal konut kapsamında da Siirt'te 304 konut inşası yapıyoruz" dedi.

as yapı kentsel dönüşüm Haberi

as yapı kentsel dönüşüm


Dede Halil Sert’in Denizli Buldan’da temellerini attığı dokumacılık işiyle hiç bir zaman ilgilenmeyen Haluk Sert, çocukken bile hep yüksek binalar yapmayı hayal etti. İlkokulda resmettiği Boğaz Köprüsü inşa etme hayalini, bugün köprü değil ama kentsel dönüşüme hizmet ederek gerçekleştiriyor. İnşaat mühendisliği okurken kurduğu şirket bünyesinde 50′nin üzerinde otelin inşaat ve renovasyonunu gerçekleştirdi. Aynı anda 41 şantiyede devam eden projelerini anlatan As Yapı Başkanı Haluk Sert’le hikayesini, projelerini, hedeflerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

-Tekstilin kalbi Buldan’da dokumacılıkta ün yapmış bir aileden geliyorsunuz. İnşaat işine girmeniz nasıl oldu?

Aslen Denizlili’yiz. Ailem tekstille ilgileniyordu, inşaatla hiçbir işleri yoktu. Dedem Halil Sert, hatırı sayılır bir dokumacıydı. Kendisi o zamanlar Buldan’a ilk dokuma tezgahlarını getiren kişidir ve kurduğu şirket hâlâ As Tekstil olarak faaliyetlerine devam ediyor....