20 / 04 / 2024

As Yapı kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirecek!

As Yapı kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirecek!

Haluk Sert kurduğu As Yapı ile gayrimenkul sektöründe sıra dışı işler yapıyor. Haluk Sert, oteldeki uzmanlığını kentsel dönüşüme de aktarmaya karar verdi. Firma, İstanbul'un faıklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştiriyor.




AS YAPI  patronu Haluk Sert, oteldeki uzmanlığını kentsel dönüşüme de aktarmaya karar verdi. Firma, İstanbul'un faıklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştiriyor.
İnşaat sektörüne 1983 yılında inşaat mühendisliği okurken başlayan Haluk Sert kurduğu As Yapı ile gayrimenkul sektöründe sıra dışı işler yapıyor. Eminönü'nde Genç Türk ve Ebu Suud caddelerinin yıllar içinde farklı şekillerde yemleyen eden Haluk Sert şimdiye kadar 50'nin üzerinde otelin inşaatım ve renovasyonımu yaptı. Aynı zamanda inşaat yüksek mühendisi olan As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Haluk Sert, İstan bul un en önemli merkezlerinde 10-80 odalı butik oteller hayata geçirdiklerim belirterek. toplamda 2500 oda yaptığım söyledi.
Sert Eminönü'nde Genç Türk Caddesi'nde ilk olarak 1986 yılında araba galerilerini yenileyip otele dönüştürdüklerini vurgulayarak. talebe göre projelerin niteliğini belirlediklerini ifade etti.
Haluk Sert, 2000'li yıllara gelindiğinde ise avm caddeyi mağazalara dönüştürdüklerini anlattı.
Bölgede çok sayıda tekstil mağazası yaptıklarım dile getiren Sert Bu mağazalar hâlâ duruyor Bölgenin gelişen tican hayatına göre projeler yaptık. Fakat şimdi bölge tekrar turizme dönüyor. Hatta bir binavı tekrar otele dönüştürdük" dedi.


Ankara Ticari Hayat

Geri Dön