23 / 04 / 2024

as yapı

as yapı

As Yapı ve Nar Yatırım ortaklığı 2006'dan bu yana İstanbul'da tarihi binaları restore edip, otele dönüştürüp onlara yeniden hayat veriyor. Firmalar, Galata, Sirkeci, Sultanhamam'da 20'ye yakın projede renovasyon gerçekleştirdi...

Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce başladı!

Bugüne kadar tarihi yarımadada 50’nin üzerinde otelin yapımı ve yenilenmesini sağlayan As Yapı’nın patronu Haluk Sert, kentsel dönüşüme 30 yıl önce binaları yenileyerek başladı. Sert, bugün dönüşüm çalışmalarına Maslak ve Piyalepaşa’da devam ediyor.

Haluk Sert: Kentsel dönüşümün yerini kentsel tasarım alacak!

İnşaat sektörü bu yıla 'kentsel dönüşüm'ün heyecanıyla başladı.Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bu konuda ciddi adımlar atıyor. Dönüşümün belli bir kısmı ise özel sektör eliyle yürütülüyor...

As Yapı Gayrimenkul yeni ofis projesini 24 Eylül'de tanıtacak!

As Yapı Grubu’nun bünyesindeki As Yapı Gayrimenkul Geliştirme, İstanbul’un kalbinin attığı Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yepyeni bir ofis projesini hayata geçiriyor. Yeni ofis projesinin tanıtımı 24 Eylül'de yapılacak...

As Yapı kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştirecek!

Haluk Sert kurduğu As Yapı ile gayrimenkul sektöründe sıra dışı işler yapıyor. Haluk Sert, oteldeki uzmanlığını kentsel dönüşüme de aktarmaya karar verdi. Firma, İstanbul'un faıklı yerlerinde önemli projeler gerçekleştiriyor.

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

AS Yapı, AS Concept projesi 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep topluyor! Yeni proje!

AS Yapı, İstanbul Basın Ekspres Yolu üzerinde, mahalle konseptiyle modern ve özel yaşam fikrini birleştirdiği AS Concept projesinde 60 aya varan vade fırsatıyla ön talep toplamaya başladı.

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Gedik As İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

100 kişiye mezar olan o inşaatta korkutan gerçek: İnşası projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapılmış!

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan Hisami Apartmanı'nın 2 müteahhidi ile arsa sahipleri hakkında açılan davanın iddianamesinde, binanın inşasının ve güçlendirilmesinin projesiz, ruhsatsız ve denetimsiz yapıldığı ortaya çıktı.

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

As Concept İstanbul Projesi satışta! Yeni proje

As Yapı imzasıyla İstanbul ilinde inşa edilen "As Concept İstanbul" projesi satışa çıktı. 2024 Aralık ayında teslim edilecek projede 605 adet konut bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. As Life Medikal Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Pasifik Gayrimenkul Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal ne iş yapıyor?

Mehmet Asım Uysal kimdir? Mehmet Asım Uysal hangi mesleği yapıyor? Mehmet Asım Uysal nereden mezundur? İşte detaylar!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Tek Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aktepe tarafından kuruldu.

Erdoğan Bayraktar: Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar!

Bir dönem TOKİ Başkanlığı görevini de yürüten Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar '' Deprem neden olsa da asıl yıkıcı olan dayanıksız yapılar'' diyerek kaçak yapılarda oturulmamasının önemini vurguladı.

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asır Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Şile'de yapıldı.

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Yalın Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Asker Yalın tarafından kuruldu.

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

as yapı Haberi

as yapı

As Yapı ve Nar Yatırım ortaklığı 2006'dan bu yana İstanbul'da tarihi binaları restore edip, otele dönüştürüp onlara yeniden hayat veriyor. Galata, Sirkeci, Sultanhamam'da 20'ye yakın projede renovasyon gerçekleştiren iki şirket, şimdiye kadar 50'nin üzerinde otelin inşaat ve restorasyon çalışmalarını yürüttü. As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, tarihi binaların yeterince korunmadığını söylüyor. 


İnşaat sektörüne tarihi binaları restore edip otele dönüştürerek giren Nar Yatırım ve As Yapı ortaklığı, 2006 yılından bu yana özellikle Sirkeci'deki oteller caddesinde 15 binayı ıenove ederek otele dönüştürdü. 


İstanbul'un kültürel mozaiğine yüzyıllarca ev sahipliği yapmış, 19. ve 20. Yüzyılın mimari dokusunu taşıyan Galata, Sirkeci, Sultanhamam bölgelerinde 7 yıllık birliktelik Nar Yatırım ve As Yapı 2006 yılından bu yana İstanbul genelinde pek çok projede birlikte çalıştı. 


İki şirket, İstanbul'un kültürel...