18 / 04 / 2024

asaf iş adi ortaklığı başakşehir projesi

asaf iş adi ortaklığı başakşehir projesi

Fuzul-Seha-Alzamil Başakşehir projesi 2019'da tamamlanacak. Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında yapılacak olan projelerde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler planlandı...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

Antalya Kepez’e 360 konutluk yeni proje geliyor! 331 milyon TL’lik proje için düğmeye basıldı!

Şirazi Grup Adi Ortaklığı, Antalya Kepez’de 360 konutluk inşa edecek. Bahsi geçen proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Al Asaf Turizm Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Muhammet Emin Yurtlu ve Yavuz Topçu tarafından kuruldu.

Adese Gayrimenkul, Zermeram projesi için Zermeram Adi Ortaklığı'nı kurdu!

Adese Gayrimenkul ile Seha İnşaat arasında Konya Meram'daki Zermeram projesinin satışı yapılmayan bölümlerinin yapımı ve satış amacıyla Zermeram Adi Ortaklığı kuruldu. 

Şadi Çiçekçi, İhlas Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

İhlas Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mahmut Kemal Aydın'ın ve Şadi Çiçekçi'nin Yönetim Kurulu Üyesi olarak atanmasına, Şadi Çiçekçi'nin Şirket Genel Müdürü olarak görevlendirilmesine karar verildi. 

Bizimtepe Aydos'ta 4 iş yeri aylık 3 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm  aylık toplam 3 bin TL'ye kiraya verildi.

Özak GYO Büyükyalı'nın dekorasyon işleri ÖYZ'ye emanet!

Büyükyalı Projesi'nden Yönetim Kurulu'nun 30 Ocak 2019 tarihli kararı ile şirket tarafından satın alınan C Blok'un ofis dekorasyon işlerini ÖYZ Adi Ortalığı yapacak.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şadi Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Naımısarbaghı tarafından kuruldu.

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asaf İş Güvenliği Ve İnşaat Tadilat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakuş tarafından kuruldu.

T&Y Innovia 4 Adi Ortakılığı'na sermaye koyma borcu için 1 ay süre!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) adi ortaklık kurulması hakkında açıklama yaptı.

ASAF İş Ortaklığı yeni projelere odaklandı!

Al Zamil, Seha Yapı,Adese ve Fuzul Yapı ortaklığı ile kurulan ASAF İş Ortaklığı yeni projeler hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor. 

asaf iş adi ortaklığı başakşehir projesi Haberi

asaf iş adi ortaklığı başakşehir projesi


Fuzul İnşaat, Seha Yapı ve Alzamil Ortaklığı'nın İstanbul Başakşehir projeleri için Asaf İş Adi Ortaklığı adı altında şirket kuruldu. Asaf İş Adi Ortaklığı Başakşehir projeleri 2019 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak.


115 bin metrekare arsa alan ortaklık, 51 bin 882 metrekare alana sahip olan 1409 ada 1 no'lu parsel alanında 546 adet dairelik projeye başlayacak. 7-14 katlı 10 blok olarak tasarlanan projede inşaat alanı 134 bin 431 metrekare olarak belirlendi. 11 bin 926 metrekare ticari alanın planlandığı projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 daireler olacak. 


Asaf İş Adi Ortaklığı 40 bin metrekare büyüklüğe sahip 1408 ada 3 no'lu parselde 400 daire, 26 dükkan inşa edecek. 6-11 katlı 10 bloktan oluşan projenin inşaat alanı 123 bin 249 metrekare. Projede Projede 172 adet 2+1 daire,...