28 / 03 / 2024

Bizimtepe Aydos'ta 4 iş yeri aylık 3 bin TL'ye kiraya verildi!

Bizimtepe Aydos'ta 4 iş yeri aylık 3 bin TL'ye kiraya verildi!

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm  aylık toplam 3 bin TL'ye kiraya verildi.



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Bizimtepe Aydos Projesi'nde ticari alan kiralanması hakkında açıklama yayınladı. 

Halk GYO ve Vakıf GYO Adi Ortaklığı ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm 1 Temmuz 2020 tarihinden itibaren, aylık toplam 3 bin TL+KDV bedel ile Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiralandı. Kira sözleşmesi 5+5 yıllık süre için yapıldı, yeni dönem (yıllık) kira artışının, her yıl Haziran ayında, 12 aylık ortalaması oranında uygulanmasına karar verildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı (%50/%50) ile hayata geçen Bizimtepe Aydos projesi bünyesinde yer alan işyeri niteliğindeki 4 adet bağımsız bölüm (toplam net alan 103,48 m2), 01.07.2020 tarihinden itibaren, aylık toplam 3.000.-TL+KDV bedel ile Remax Arge – Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Ltd.Şti.'ne Vakıf GYO A.Ş. ile müşterek olarak kiralanmıştır. Kira sözleşmesi 5+5 yıllık süre için olup, yeni dönem (yıllık) kira artışının, her yıl Haziran ayında, 12 aylık (TÜFE+ÜFE) ortalaması oranında uygulanmasına karar verilmiştir.

www.bizimtepeaydos.com


Geri Dön