26 / 04 / 2024

ASAŞ almanya projesi

ASAŞ almanya projesi

Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Almanya’da Neuwied’te üretim ve lojistik tesisi kuruyor. ASAŞ Neuwied’te 600 konutluk bir projeye imza atacak. Projenin mimarlığını ise Tabanlıoğlu Mimarlık yapacak.

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi Erft Loft için resmen düğmeye bastı. Erft Loft projesinin imar planı Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Peki Erft Loft projesinde kaç konut olacak? Ne kadar gelir elde edilecek? İşte ayrıntılar...  

Peker GYO Almanya'da 1.8 milyon TL'ye gayrimenkul satın aldı!

Peker GYO Blue Stone Investment GMBH şirketinin paylarının tamamını devraldı. Blue Stone Investment GMBH, Almanya Grevenbroich'te 1.830.000 Euro'ya arsa aldı. Bu arsada konut projesi geliştirilecek.

Almanya'daki Başbakanlık binasının genişletilmesine tepki!

Almanya'da başbakanlık binasının yenilenmesi projesi tepkilere neden oldu. 25 bin 347 metrekare zemin alanına sahip bina 2027'ye kadar 50 bin metrekarelik bir alana genişletilecek.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Asaş Alüminyum'dan Almanya'ya 600 konutluk proje!

Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. Almanya’da Neuwied’te üretim ve lojistik tesisi kuruyor. ASAŞ Neuwied’te 600 konutluk bir projeye imza atacak. Projenin mimarlığını ise Tabanlıoğlu Mimarlık yapacak.

AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü!

AND Gayrimenkul tarafından Kartal’da hayata geçirilen ‘Yeni Nesil Mahalle’ konseptli AND Pastel projesi, Almanya’da görücüye çıktı. AND Almanya'dan 18 milyon TL ciro ile döndü. 

AND Gayrimenkul Almanya’da yatırımcıları ile buluştu!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firması AND Gayrimenkul, Avrupa turnesinin ilk durağı Almanya’da yatırımcıları ile buluştu. Almanya’da yaşayan Türkler ve yatırımcılarla buluşan AND Gayrimenkul, AND Pastel projesi ile yoğun ilgi gördü.

Türkiye ve Almanya arasında demiryolu projesi anlaşması!

Türkiye ve Almanya yeni bir projeye başlıyor. İki ülke arasında 35 milyar Euro'luk demiryolu projesi anlaşması yapıldı. 

Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor!

Çin, Belarus, Almanya, Kazakistan, Moğolistan, Polonya ve Rusya, Çin-Avrupa demiryolu hattının geliştirilmesi için bir anlaşmaya imza attı.Çağdaş Demir İpek Yolu projesi hız kazanıyor.

Berlin havalimanı projesi durduruldu!

Almanya’nın yıllardan beri çaba gösterdiği Berlin havalimanı projesi suya düştü. Maliyeti beş misline çıkaran finansman hatalarından sonra, mühendislik hesaplarında da büyük yanlışlıklar ortaya çıkınca inşaat durduruldu.

Maltepe Belediyesi Meclis Üyeleri kentsel dönüşüm için Almanya'ya gitti!

Meclis üyeleri Almanya'daki kentsel dönüşümü incelemek için Hamburg Belediyesini ziyaret etti. Tabea Yaşlılar Bakım Evi ve Hamburg Hafencity Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi!

İdris Güllüce Almanya ve Hollanda’ya teknik gezi gerçekleştiriyor. Çevre Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanlığı “Kapasitesinin Güçlendirilmesi Teknik Yardım Projesi” kapsamında Almanya ve Hollanda’yı ziyaret etti.

Renovia İstanbul projesi Fikirtepe'de inşa ediliyor!

Fikirtepe'de 700 milyon liralık kentsel dönüşüm projesi planlayan Vartaş, ilk projesi için Almanya merkezli Stern Immobilien AG şirketi ile ortak oldu. 300 milyon lira yatırım değerine sahip ‘Renovia İstanbul’da 1.100 konut yer alıyor.

ASAŞ almanya projesi Haberi

ASAŞ almanya projesi

Sakarya Akyazı’da 800 bin metrekarelik bir alanda alüminyum profil, alüminyum panel, kompozit panel, alüminyum yassı mamuller üreten bir sanayi şirketi olan Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş., geçtiğimiz yıl Almanya’da da yatırım yaptı. Hürriyet Gazetesi'nden Elif Ergu'nun haberine göre; Almanya’da Neuwied’te yerel belediyenin talebiyle ASAŞ 600 konutluk bir projeye imza atacak. ASAŞ’ın CEO’su Derya Hatiboğlu, ASAŞ’ın yeni hedeflerini  anlattı. 

1- Asaş Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. bir aile şirketi değil mi?
Evet. 3 kuzen tarafından 1990 yılında kurulmuş. Ancak ailenin 150 yıllık bir ticari geçmişi var. Kuzenlerden biri alüminyum alanında boşluğu görünce bu alanda yatırım kararı alınıyor ve ASAŞ kuruluyor. Tamamen sıfırdan bir şirket kuruyorlar. Birbirini destekleyen ürünlerle dev haline geliyorlar.

2- Siz profesyonel yöneticisiniz. Farklı alanlarda yurtdışı deneyimleriniz de var.